Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az ételeknek egyre rosszabb...

Az ételeknek egyre rosszabb az ízük számomra. Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Depressziós vagyok nagyon, családi okokból kifolyólag, és kívánom az ételt, éhes vagyok, és eszek is.. De mindennek rossz lett az íze.

Nem romlott, nem megunt ételekről van szó.. Elég ijesztő hogy csak eszek és nem is élvezem már..

2012. júl. 9. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Kajával kompenzálsz, de a szervezeted tiltakozik ellene. Próbáld az okot megszüntetni, mert ha tovább folytatod az evést, a felszaladó plusz kilók miatt még depisebb leszel... ördögi kör, csak te tudsz kitörni. Ilyenkor tényleg nem árt szakemberhez fordulni segítségért, ha egyedül nem boldogulsz.
2012. júl. 9. 22:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Felre ertetted. ...

Pont hogy alig eszek valamit.. Rossz izunek erzem az eteleket.

2012. júl. 10. 10:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy rossz időszakom, pár hónapig én azt se éreztem, hogy éhes vagyok, csak tudtam, hogy x ideje nem ettem, és akkor próbáltam magambaerőltetni valamit. Én se éreztem annyira az ételek ízét, mint ahogy azelőtt vagy azután. Azt, hogy mit jelent ez, nem tudom én neked megmondani, de kb. a lelkiállapotoddal van összefüggésben. Jó hír, hogy amikor sikerült kilábalnom ebből a helyzetből, akkor minden visszatért a normális kerékvágásba.
2012. júl. 10. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!