Testépitők! Gyúrosok! Nagybaj ha napi 50 gramm fehérjét Mcdonáldos sajtburgerből viszek be? Ott dolgozom ezért ott is eszem napi 3 db sajtburgert.
Figyelt kérdés
A sajtburgerböl is minőségi a fehérje ? Ugyanugy beépiti az izmom a mcdonáldos fehérjét.Tudom hogy szeny kaja de mivel ott csak ez van szóval éhezni nem fogok.Amúgy 3 db sajtburgerben 50 gramm fehérje és 900 kcal van és sok zsír.Nehezen hizok gyors az anyagcserém ezért a hízástól nemfélek.A napi többi fehérjét rendes kajából(csirke -rizs) meg kiegészitőből viszem be !2009. júl. 10. 22:14
1/6 anonim válasza:
Te normálisnak mondod magad? Mióta van 50g fehérje 3 sajtburgerben? Olvastam a mekis kalóriatáblázatot, de hazugság az egész. Azzal a kajával csak tönkreteszed a szervezetedet, és a fejlődés is el fog maradni!
2/6 anonim válasza:
Jaja marhaság... de ne hogy már ezen gondolkodj... te edzel az semmi... olyan mint ha nem is ennél semmit... fehérje van abban?? Szerintem csak zsír... de hát az is kell az edzéshez... inkáb egyél napi 3 tojást.. azzal jobban jársz! :) :) Meg edd a protein porokat.. vagy kérj igazi húst a szendvics közé!! :D :) De rohadt poénos vagyok. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Nemkell lebaszni énis csak azt tudom mondani ami a kaloritáblázatban van.És 1 db sajtburgerben 16 gramm fehérje van.Ha nemhiszed mézz meg egy csomagloást vagy táblázatot.Ők ezt tüntetik fel lehet hogy nem valós de nemvagyok élelmiszer szakértő.Énis csak kényszerből eszem mert ott ebédre ezt adják.Énis szivesebben ennék minöségi kaját de ha ott ilyen készitünk akkor ezvan.De itthon csak normális kajákat eszek.Tömegnövelöt is iszom meg fehérjét is.Turmixokat is csinálok.Nem szivesen eszem a mcdonálod kaját de kénytelen vagyok.Vagy 8 órán keresztúl mit egyek ? Más nem lehet bevinni ! És minden 4 óra útán kötelező elmeni kajálni.Lehet hogy nem valos hogy menniyi fehérje van benne de ezvan feltüntetve.
2009. júl. 10. 23:02
4/6 anonim válasza:
jól van na ne mérgelődj... én nem bántásként mondtam... csak néha olyan kis cuki dolgokat írnak az emberek. Igen igen a mai kajákban kérdéses mi van benne.. és ha azt bírsz enni egyél azt... ez tényleg semmiség... csak nem éppen egy testépítőnek való kaja... csak ezért mondtam.. tessék mély levegőt venni és mondani, hogy szúúúzáááá... nyugodt vagy már??? :)
5/6 anonim válasza:
ha elhiszed amit a mekis szutyokra ráírnak, akkor nincs mit mondani!szerintem hagyj fel a badival...
6/6 anonim válasza:
tényleg sok benne a fehérje se a zsír még több . vigyél protein shaket inkább meg barnakenyeres szendót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!