Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kapott már valaki ilyen...

Kapott már valaki ilyen sajtburgert a McDonaldsban?

Figyelt kérdés

Az egyik korábbi kérdésnél bukkant fel az egyik válaszban ez a link:

[link]

Megnéztem, hát ez a sajtburger még csak köszönő viszonyban sincs azokkal a nyálkás, szottyadt cuccokkal, amiket a mekiben adnak. Vagy csak mi voltunk eddig pechesek? Volt már köztetek, aki ilyen szép magas szendvicset kapott, tele ropogós, egészséges színű zöldséggel?

Ha nem ilyet kapok, reklamálhatok valahol? Egyáltalán lenne értelme?

2011. febr. 7. 22:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
nem minden arany ami fénylik!
2011. febr. 7. 22:57
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Amikor bejött a meki magyarországra,még így nézett ki.Ritkán kajálok ilyen helyeken,de akkor már inkább a KFC
2011. febr. 7. 22:59
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy reklamálhatsz! Ez a vásárlók félrevezetése, a reklámban mást mutatnak, mint amit adnak. Add vissza a kiszolgálónak,ha nem olyat kapsz, mint amit a reklámban hírdetnek, és hívd a főnököt!
2011. febr. 7. 23:00
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
hát valójában így néz ki csak laposan :)) ugyanezek vannak benne csak nem látszik
2011. febr. 7. 23:03
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Reklamálhatsz, de elérni nem fogsz vele semmit, max Te maradsz sajtburger nélkűl!

Nekem is volt ma szerencsém egy ilyenhez,de mentségemre szóljon, hogy nagyon éhes voltam, és siettem is, úgyhogy csak kocsival álltam meg venni, de szottyadt volt!

Tulajdonképpen meg minden volt benne!

Sajt , hambihús,uborka,ja és ugyanezeket vettem csak nem 400ft-ért hanem 1100-ért!

Most meg fáj a hasam!

Vessek magamra tudom, pedig itthon olyan finom vadas van!

2011. febr. 7. 23:06
 6/18 A kérdező kommentje:

23:03 igazad van, tényleg nem látszik :=)

Itt a képen egy jó vastag szelet friss uborka van, a valóságban egy csupán mikronokban mérhető vastagságú ecetes uborka-karikát dobnak bele. Na és a többi részlet...

2011. febr. 7. 23:06
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
a sajtburger még úgy ahogy hasonlít de a BIG MAC?
2011. febr. 7. 23:07
 8/18 A kérdező kommentje:
23:06, múltkor mi is így jártunk, csak 1-1 sajtburgert ettünk fejenként és utána egész este fájt a gyomrunk :(, pedig el kell ismerni, hogy az ízével semmi baj nem volt.
2011. febr. 7. 23:08
 9/18 A kérdező kommentje:
23:07 : sosem eszem Big-mac-et. Tényleg olyan nagy a különbség a képek és a valóság között? Nem hiszem el, hogy ne lehetne -eredményesen!- reklamálni.
2011. febr. 7. 23:10
 10/18 anonim ***** válasza:
ó én nem reklamálnék, mert a végén még bele is köpnek. bár ki tudja mit csinálnak, hallottam ezt azt olyan ismerősöktől akik dolgoztak mekiben. sajnos ilyen sajtburgert én sem kaptam, csak amilyet leírtál. de hát ez van, íze jó, kinézete már kevésbé, és drága is.
2011. febr. 7. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!