Kapott már valaki ilyen sajtburgert a McDonaldsban?
Az egyik korábbi kérdésnél bukkant fel az egyik válaszban ez a link:
Megnéztem, hát ez a sajtburger még csak köszönő viszonyban sincs azokkal a nyálkás, szottyadt cuccokkal, amiket a mekiben adnak. Vagy csak mi voltunk eddig pechesek? Volt már köztetek, aki ilyen szép magas szendvicset kapott, tele ropogós, egészséges színű zöldséggel?
Ha nem ilyet kapok, reklamálhatok valahol? Egyáltalán lenne értelme?
Reklamálhatsz, de elérni nem fogsz vele semmit, max Te maradsz sajtburger nélkűl!
Nekem is volt ma szerencsém egy ilyenhez,de mentségemre szóljon, hogy nagyon éhes voltam, és siettem is, úgyhogy csak kocsival álltam meg venni, de szottyadt volt!
Tulajdonképpen meg minden volt benne!
Sajt , hambihús,uborka,ja és ugyanezeket vettem csak nem 400ft-ért hanem 1100-ért!
Most meg fáj a hasam!
Vessek magamra tudom, pedig itthon olyan finom vadas van!
23:03 igazad van, tényleg nem látszik :=)
Itt a képen egy jó vastag szelet friss uborka van, a valóságban egy csupán mikronokban mérhető vastagságú ecetes uborka-karikát dobnak bele. Na és a többi részlet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!