Szerintetek mit ehetek?
Figyelt kérdés
Egy analizisből kiderült hogy sok-sok cukor van a véremben.Diétáznom kell, és nem ehetek olyat amiben cukor van..legalább is nem annyit amennyit eddig.Légyszi írjatok le egy pár receptet amit szerintetek ehetek.2012. jún. 24. 17:43
11/15 anonim válasza:
pedig kb akörül, persze erre nincs nagyon erős határ ez dokitól függ mennyire dramatizálja túl, meg persze a normálérték is függ kortól,nemtől. Diétázz,ezt még könnyedén visszatornázhatod normálisra, akár pár hónap alatt is. persze akkor is oda kell majd figyelned az egyensúlyra.
12/15 A kérdező kommentje:
hát igen.elég nehéz lesz mert imádom a csokit(meg persze más finomságokat is), és akármennyit meg birnék enni.hála istennek a súlyommal nincs probléma épp ezért lepődtem meg hogy 'cukor beteg ' gyanus vagyok vagy mi, mert általába a cukor betegek eléggé elhízottak.
2012. jún. 24. 19:22
13/15 anonim válasza:
Több fajta cukorbetegség van, tehát az elhízás nem törvényszerű.:S Vannak diabetikus csokik, nem kell róla lemondanod.
14/15 A kérdező kommentje:
értem.köszönöm a segítséget.
2012. jún. 24. 19:36
15/15 anonim válasza:
Nincs mit, sok sikert a diétához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!