Kedden 2fogamat kihuztak. Mikor ehetek tej dolgot?
Először is: tejtermék, nem pedig tej dolog :)
Másodszor pedig én még sosem hallottam ilyen tilalomról. Szerintem bármit ehetsz csak arra vigyázz, hogy ne menjen semmi a lyukba... ha belemegy akkor öblögezsd ki alaposan... csak ne nagyon szivogasd mert akkor elkezd vérezni.
tojást még aznap
a tejtermékekkel ajánlatos 2-3 napot várni, szóval ha kedden húzták,akkor ma már ehetsz
a lényeg, hogy ügyelj a szájhigiéniára kicsit
fokozottabban, és ajánlatos most a fogkeféd is lecserélni
20:00
"én még sosem hallottam ilyen tilalomról"
...attól még, hogy nem hallottál róla, létezik - több millió dologgal egyetemben
"attól még, hogy nem hallottál róla, létezik "
Létezhet... de akkor ez valami újkeletű dolog lehet... nekem kb 10 fogamat húzták már ki életemben... bölcsesség fog csontból való kiműtése meg minden és soha egy orvos se mondta, hogy ne egyek tejterméket vagy tojást... és mivel a joghurt meg a tej elég jó tápanyagforrás, amit rágás nélkül lehet a szervezetbe juttatni így ha jól emlékszem foghúzás után többnyire azt ettem.
És sose fertőződött el.
Persze nyilván én vagyok a hülye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!