Hogyan tudnék hízni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 160 cm, 50 kiló (nehezek a csontjaim). Nagyon vékony a derekam, és szeretnék hízni. Mindenki azt mondja, hogy ölni tudna az alakomért, de nekem akkor sem tetszik. Izmos vagyok, de szeretnék kicsit "hájasabb" lenni. Nem nagyon, csak mondjuk 1-2 kilót. Eddig szerintem a sport miatt nem tudtam hízni, mert mindent, amit felszedtem, ledolgoztam edzésen, de most itt a nyár, és lazulni szeretnék. Elég nagy az étvágyam, mindent megeszek, de mégsem hízom. Valami tipp?2012. jún. 20. 17:36
1/1 Filinger Artemisz válasza:
Szereted a csokit gumicukrot meg ezeket?! Ha igen akkor mindíg legyen nálad. Ha ettől nem hízol akkor táplálkozz egészségtelenebbül, vagy ne sportolj annyit. (bár én nem tudnék meglenni sport nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!