Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék hízni?

Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 160 cm, 50 kiló (nehezek a csontjaim). Nagyon vékony a derekam, és szeretnék hízni. Mindenki azt mondja, hogy ölni tudna az alakomért, de nekem akkor sem tetszik. Izmos vagyok, de szeretnék kicsit "hájasabb" lenni. Nem nagyon, csak mondjuk 1-2 kilót. Eddig szerintem a sport miatt nem tudtam hízni, mert mindent, amit felszedtem, ledolgoztam edzésen, de most itt a nyár, és lazulni szeretnék. Elég nagy az étvágyam, mindent megeszek, de mégsem hízom. Valami tipp?
2012. jún. 20. 17:36
 1/1 Filinger Artemisz válasza:
Szereted a csokit gumicukrot meg ezeket?! Ha igen akkor mindíg legyen nálad. Ha ettől nem hízol akkor táplálkozz egészségtelenebbül, vagy ne sportolj annyit. (bár én nem tudnék meglenni sport nélkül)
2012. jún. 27. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!