Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mér nem tudok hízni? 179cm...

Mér nem tudok hízni? 179cm 47kg vagyok 17/F (SOVÁNY)

Figyelt kérdés
Tényleg sokat eszem!Az étrendem változatos, dokihoz nem megyek emiatt. Este is felkelek zabálni napközbe is ebéd után sok kenyér de reggelre nagyon lapos a hasam mintha egyszerűen eltűnt volna az a sok minden amit megettem. Mindig ez van. Hogy hízhatnék??
2012. jún. 14. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:

17 évesen még bőven növésben vagy, lehet amiatt 'tűnik el' minden megevett falat. De ha nem ez lenne az ok: amit megeszel, az milyen formában jön ki? Hasmenéses jelleg nincs? Lehet felszívódási zavar, ha nagyon problémát akarsz keresni, de annak egyéb hiánytünetei is lennének, szóval kétlem, azokat gondolom említetted volna.

Sportolsz? Nem csak a testtömeg, hanem annak az arányai is sokat számítanak.

2012. jún. 14. 18:10
 2/2 A kérdező kommentje:

kösz a gyors választ

hát a székletem rendben 1 nap átlagosan 2x megyek wc-re.

Felszívódásról én olyat olvastam h akkor jó ha nem iszunk viszet közben mer úgy nem szívódik fel rendesen de és hát sokat iszom folyadékot közben előtte is kicsit közbe is és utána is. És mondjuk nem tudsz valami otthon is megtalálható étvágynövelőt vagy ilyesmi?

Igen az iskolai tesi órákon sportolok de amúgy nem igazán, de ha sportolnék akkor meg ledolgoznám amit megeszek.

2012. jún. 15. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!