Hogyan tudnék hízni?
66 kg voltam, három év alatt sikerült lefogynom 47 kg-ra plusz a depresszió is közbe játszott...:/ Mindenki azzal nyaggat hogy hízzak.. 156 cm a magasságom.. de nem tudom hogy.. szerintem a hízás nehezebb mint a fogyás.. próbálok megfelelő mennyiségű ételt a szervezetembe juttatni - pl ma megettem egy jókora adag péksütit ami jól is esett , egy tányér levest meg másodikat - néha úgy érzem tudnék többet is enni egyszerre de a nyelőcsövem nem kívánja.. szeretnék hízni..
18/L
Magasságod alapján max 1-2 kg-t kéne felszedned, ha tényleg olyan nagyon sovány vagy.
Szerintem minden nap igyál sok teát sok cukorral, ha az étel nem esik jól.
Fogyni nehezebb,szerintem..
Elmondom, hogy kell meghízni.
-Egyél sok zsíros ételt.
-Feküdj, ülj egész nap a gép előtt.
-Ne legyél depressziós.
-Egyél mégtöbbet.
-Egyél.
-Lazulj el.
Ja, és tv-zz sokat, vagy simán lustulj.
(megj.: Egy kis mozgás azért nem árt. valami séta..)
Szerintem ez alkattól függ,hogyki sovány meg nem sovány... én 153 centi vagyok, 51 kiló és mindenki azt mondja,hogy jó alakom van. Persze én kiskoromtól kezdve sportoltam, valószínüleg azért is, mert sportos alakom van.
Egyébként pedig, ha a magasságodból kivonsz 110-et akkor kijön,hogy hány kilónak kell lenned.
Ja és olyan nincs,hogy nem kíván valamit a nyelőcsöved XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!