Mért nem tudok hizni kondi mellett semmit?
Figyelt kérdés
17 éves fiu vagyok 178 cm. Vékony izmos vagyok. Kondizom megint..a probléma az,hogyha én megeszek 3 csülköt akkor 10 dkg jön fel rám. 2 napja is voltam kondiban akkor voltam 56,8. Akkor egész nap ettem milánoit,sokat,tömegnövelö,banán,hus stb. lemértem magam rá 1 órára és 55,7 lettem. MI AZ ISTENT CSINÁLJAK? MIÉRT NEM TUDOK HIZNI?
17/ F kétségbeesve..
2012. máj. 16. 16:05
2/2 mufflon válasza:
egyik pillanatról a másikra nem is fogsz hízni csak a vízfog feljönni rád ami le is megy . ectomorph alkat lehetsz akire nehezen jön a tömeg egyél meg napi 300-400g szénhidrátot és 1hónap múlva mérd meg magad ne nap mint nap mert felesleges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!