Miért kell így elhízni?
ok. de a legnagyobb menya címre pályázó DIREKT ESZIK!
és ha már hormonzavar: azt ma már tudják kezelni, vagy nem?
valami nem világos...
ha nem nyitja meg az első linket, itt a cikk címe. főoldalon van.
I want to be the world's biggest bride! Woman, 33, eats 30,000 calories a day to fatten up for wedding (despite already weighing 520lbs)
Na most aki napi 30.000 kcal-t eszik meg az akárhogy szépítjük is nem normális, ennek is ugyanolyan pszichés háttere kell legyen mint az anorexiának, csak épp a fordítottja...
De ahogy az első válaszoló írja attól, hogy valaki kövér nem feltétlenül jelenti azt, hogy zabál, elég hozzá hormonális betegség is, de általában ha látnak az utcán valakit súlyfelesleggel az emberek nem az első gondolata, hogy esetleg beteg is lehet.
"és ha már hormonzavar: azt ma már tudják kezelni, vagy nem?
valami nem világos..."
Na most ez off, de kicsit azért helyre akarom ezt tenni, mint hormonbeteg, mert konkrétan k.rva nehéz minden hormont beállítani! Nagyon kényes rendszer ez, és nagyon könnyen lehet hibát véteni, aminek látványos eredménye van... Arról nem is beszélve, hogy sok betegség hiába operálják, hiába kezelik kiújulhat, mint mondjuk a Cushing-kór, aminél tényleg százas nagyságrendű súlyfelesleg rakódhat le.
De a nagy kezelésről csak annyi a véleményem, hogy engem mióta elkezdtek kezelni híztam 10 kilót... Pár nap alatt... Ahány régi ismerőssel találkozom mind megszól, hogy mennyire meghíztam, kezdejek már el fogyózni, komolyan mondom néha úgy le tud törni, pedig én még nem is gurulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!