Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért drágábbak a teljes...

Miért drágábbak a teljes kiörlésű lisztekből készült termékek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok molnár, de úgy gondolom a teljes kiörlésűvel nem kell annyit vacakolni, csak leőrölni a szemeket ahogy van, míg a finomítottat több munkafolyamaton keresztül kell kezelni.

Csak nem a mohó emberek üzleti érzéke miatt?!


2012. máj. 23. 14:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Mivel egészségesebbnek van kikiáltva, és az ilyen termékeket pofátlanul magasabban adják.
2012. máj. 23. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Az a nagyon szomorú, hogy a teljes kiörlésű terméknek feltüntetettek nagy része sem abból készül, hanem sima fehér lisztből, csak egy kis malátával barnára színezik.

Ami jellemzően magyar mentalitás, mivel szerintem, ha teljes kiőrlésűből készítené akkor sem lenne több a költsége. Jobban esik neki becsapni a fogyasztókat. A fogyasztók érdekeit "védő" szervezet egy nagy 0!!

2012. máj. 24. 07:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!