Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Káliumos konyhasóval mérgeznek...

Káliumos konyhasóval mérgeznek minket?

Figyelt kérdés

[link]

Ez az adás most szombaton ment le az Echo tv-ben, aki még nem látta feltétlen nézze meg ha fontos a saját és mások élete.

Nálam kiütötte a biztosítékot...

2012. máj. 14. 14:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
76%
Hát egészségedre. Egyed csak tovább, ha akarod, csak ne terjeszd a baromságodat.
2012. máj. 14. 16:05
 22/33 anonim ***** válasza:
76%

A "nagytudású egyetemen" szakembereket képeznek, akik majd a többi emberen segítenek pl. tanácsaikkal. Nem kéne őket "lenézni" vagy minősíteni.

Dehát már lassan azt kéne a betegtájékoztatókra írni, hogy "kérdezze meg a postást, szomszédasszonyát, riporterét, virágárusát, villanyszerelőjét, bolti eladóját" stb stb. Mert a legtöbb ember így gondolkodik. Na, nálam ez üti ki a biztosítékot.

2012. máj. 14. 16:09
 23/33 A kérdező kommentje:

Inkább megyek természetgyógyászhoz mint orvoshoz, nekem nem kell a 100 mellékhatásos gyógyszerük ami belehalnak rengetegen. Akkor gazdagítsátok az orvosokat, látom fáj már gondolkodni is.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..

2012. máj. 14. 16:19
 24/33 A kérdező kommentje:

Az egészség baromság?

Akkor ki is beszél baromságokat amúgy?

2012. máj. 14. 16:36
 25/33 anonim ***** válasza:
ezt énis hallottam:) szándékosan mérgezik a magyarokat
2012. máj. 14. 17:18
 26/33 anonim ***** válasza:
61%
Ja-ja tényleg, hiszen a védőoltásokkal meg microchip-eket ültetnek belénk. Ez egy nagy összeesküvés!
2012. máj. 14. 17:21
 27/33 anonim ***** válasza:
61%

Mi is a végzettséged? Milyen szinten is tanultál biológiát? Milyen szinten tanultál élettant, kórélettant?

Ja, hogy még a gimis tankönyveket se sokat forgattad.

2012. máj. 14. 18:19
 28/33 A kérdező kommentje:
Hagyjad már végre azokat az agymosó, manipuláló könyveket. Ne legyél már agymosott birka...
2012. máj. 14. 22:09
 29/33 anonim ***** válasza:
61%

Miért én vagyok az agymosott? Te mivel vagy jobb szerinted? Te miből is tájékozódtál? Ja, az echo tv-ből?

Igen, ott aztán nagy igazságokat mondanak. Az nem a média része ám....Jézusom.

2012. máj. 14. 22:10
 30/33 anonim ***** válasza:

"Mi is a végzettséged? Milyen szinten is tanultál biológiát? Milyen szinten tanultál élettant, kórélettant?

Ja, hogy még a gimis tankönyveket se sokat forgattad."

Józan paraszti ész kell hozzá hogy 30:1 Nátrium-Kálium arány ehhez hova kell az oklevél, hogy megértsd?!

2012. máj. 15. 18:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!