Szerintetek miért van az hogy a cigányok hajlamosabbak a hízásra mint mások (főleg a nők)? Ennek vajon genetikai vagy életmóddal kapcsolatos okai vannak?
Genetika szerintem is.
Én szoc. munkás vagyok, úgyhogy sokat vagyok cigányok között, nem utálom őket, de látom a hibáikat, persze.
Tudom, hogy sokan utálják őket, de a bunkó viselkedésük, az élősködő magatartásuk nem más, mint szocializáció, egyszerűen így lettek nevelve, nem látnak mást, nem is láttak, a suliból sokszor kimaradnak, onnan már csak otthon vannak, olyanok között, akik ezt a lusta, cél nélküli magatartást terjesztik, nem tudnak mássá fejlődni a cigány gyerekek sem, mint azzá, amit látnak.
Na, de a hízás, és a kövérség...
Ha megfigyeled, a cigány lányoknak eleve nagyobb a fenekük, combosak, sokszor formásabbak, mint a nem cigány kortársaik.
Kislány korukban is már kerek formáik vannak, a kis cigánylányok, mármint az ovisok, nagyon kis formásak, aranyosak is, hiába cigányok, nem lehet őket nem szeretni, a kisfiúk is aranyosak, kis bogárszeműek, de most a lányokról volt a kérdés.
Szóval már szinte baba korukban látszik a kerekded alkatuk.
És, ha elhíznak is felnőtt korukra, akkor sem az amerikai típusú zsírpacni lesz belőlük, hanem combos, faros, "asszonyos" nők, kövérek, de nem formátlanok.
Amúgy a magyarok között is sok a kövér, de ők máshogy híznak inkább hasra, felsőtestre, fejre, a cigányok a fenekükre, combra híznak, de sokaknak még így is megvan a derekuk, derék vonaluk, hiába szültek olyan sok gyereket.
Alkat kérdése a hízás, és az is, hogy hova hízunk.
Esznek is a cigányok, az igaz, de nem egészségtelenebbül, mint sok chips, és kóla pusztító magyar.
Úgyhogy szerintem is genetika elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!