Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan szokjak le az édességek...

Hogyan szokjak le az édességekről?

Figyelt kérdés
Nem birok ki úgy egy napot sem ,hogy ne ennék édeset. Folyton vagy csoki,vagy nápolyi ,vagy csak gyümölcsleves ,csak az a lényeg ,hogy édes legyen. Már 6 lyukas fogam van (persze megcsináltatom) és attól is félek ,hogy cukorbeteg leszek ,vagy ,hogy hízok.

2012. máj. 13. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Édességgel!

Csak más fajtával.

Mikor édességet kívánsz egyél valami friss gyümölcsöt.

Vagy aszalt gyümölcsöt olajos magvakkal keverve!

Vigyázz, hogy ezek se tartalmazzanak hozzáadott cukrot.

Sokat segítene, ha a fehér lisztet is elhagynád az étkezésedből.

Sajnos a szénhidrátfüggőség egy öngerjesztő folyamat, néha sem szabad kilengéseket engedni. A félelmed pedig jogos, könnyen lehetsz így cukorbeteg.

2012. máj. 13. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Ne egyél eg ygramm cukrot sem, és fehérlisztet sem sokat. Csak addig kívánod, míg kiürül vagy mi. Minden esetre egy hetet kell kibírni, és egyből jobb lesz.

Viszont ehetsz mazsolát, aszalt gyümölcsöt, magokat, diót, gyümölcsöt.

2012. máj. 13. 17:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) ,megfogadom a tanácsotokat :)
2012. máj. 13. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:

hát én is így voltam...aztán elkezdtem candida diétázni és már alig kívánom

néha eszek gyümölcsöket és nyírfacukorral ritkán sütök sütit

a nyírfacukor nem rombolja a fogakat és nem hízlal

2012. máj. 13. 17:58
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) ,nekem mondták is már egyszer ,hogy Candida diétáznom kell ,de azt sem tudtam mi az és nem is törődtem vele ,de lehet ,hogy kipróbálom :) ,bár 14 évesen szabad Candida diétázni? Vagy mi az tulajdonképpen? Mert nem nagyon vagyok vele tisztában :)
2012. máj. 13. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Wááá nekem is ez a bajom.... :( baromira rossz :(
2012. máj. 15. 11:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja , de én most megfogadtam az előző válaszolók tanácsát és már 2 napja nem eszek édességet :) ,a legédesebb amit ettem ,az gyümölcs volt :)
2012. máj. 15. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!