Voltál már anorexiás, mért lettél az leki problémától is lehet vki anorexiás?
Előző!Mennyi ideig csináltad azt,hogy egy nap csak egy zsömlét ettél?Mennyi idő alatt fogytál le mennyiről mennyire?
Bocsi az offért
Vagyok, de gyógyulni akarok. 2 hét múlva 18 leszek, lány, bő másfél éve vagyok benne az anában-miában, 164 vagy 165 cm vagyok, amikor kezdődött 53 voltam. Mindig volt egy cél, az "álomsúly" amit el akartam érni, ami először csak 48, majd 45-46 volt, utána már csak 43, de mindig mikor elértem a kívánt súlyt, láttam h még ittis-ottis van 1 pici. Most vagyok 37-38 kiló...
De ez CSAK lelki problémától alakulhat ki, téves testképzavar, de nemtom h nálam hogy kezdődött és mirefel.
14 évesen 162 cm és 33 kiló voltam.
Most 18 vagyok, kb 45 kiló, 166 cm. Még mindig nem gyógyultam meg teljesen.
Előzőnek: nekem is így volt, mindig kitűztem magam elé egy célsúlyt, ami egyre kisebb lett.
13 eves 157cm 36kg...ez a vegeredmeny
Amirol indultam: 157cm 56kg
Most testepito versenyekre keszulok szoval a sulyos tema meg jatszik de mar nem ilyen szinten. Amugy a csontjaim is nehezek es mikor elertem a 36kgt rajottem hogy legutobb 8eves koromban voltam annyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!