Benneteket nem ijeszt meg ez a fuzárium szennyezettsége a gabonának?
Hogy-hogy "most már"? Fuzárium volt már húsz éve is.
Ugyanilyen gabonát eszek már harminc éve, most nem fogok elkezdeni félni tőle.
Nem ijeszt meg. A média ez most felkapta, de én már több mint 10 éve is hallottam, hogy mi a helyzet.
A fuzárium gomba több száz éve létezhet. Nem a léte a probléma, hanem a mennyisége az élelmiszerben. Lehet bagatelizálni, nem kell tőle félni, de nem normális, hogy óvodások hormonbetegek lesznek. MITŐL????
Értelmetlen, látszólag ok nélküli hormon és rákbetegségek tömege kezd előfordulni. Az orvosok jeleznek, és a pénz meg dönt. Bármit megetetnek velünk a haszonért. A nektek eladott ronlott húsok árán nyaral valaki a Bahamákon.
Így bagatelizáljátok a vizsgálatokat! Igenis oda kell rá figyelni, és megválogatni, amennyire tudjuk , hogy mit eszünk. Na ez a legnehezebb. Mert már mindent a pénz irányít.
16:18 mitől lesznek az óvodások hormonbetegek?
A gomba ösztrogén hatású anyagot termel, és egy 5-6 éves gyerek szervezetében még nem természetes a magas ösztrogénszint. felnőtt szervezetben ez nem okoz akkora gondot.
Régebben is előfordult ilyen. Én 15 éve az Élelmiszeripari Főiskolán már tanultam hasonló esetről. Főleg a túlzott müzlifogyasztással lehet ilyen gond.
Sok ellenőrzés van. Ha még többet végeznének, azt be kellene építeni a termék árába, azt meg nem akarják már megfizetni a vevők. (nem véletlenül drágábbak a bébiételek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!