Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék! Mit tegyek?

Hízni szeretnék! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Annak ellenére, hogy normálisan eszek, nem tudok hízni. Hiába ettem rengeteg csokit és édességet is, nem ment feljebb a súlyom. Végül kiderült, hogy van egy emésztőrendszeri betegségem, ami miatt nem tudok hízni. Most gyógyszereket kell szednem, és szigorú diétát kell tartanom. Nem ehetek többek között csokit és édességet, és néhány gyümölcsöt sem. Elsősorban a lábamra szeretnék hízni. Olyan tanácsot is kaptam már, hogy tornázzak, de félek hogy ettől csak még vékonyabb leszek. Mit tegyek, ill. mit egyek?

2012. ápr. 30. 10:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Vegyél tömegnövelőt, az tele van szénhidráttal, viszont fehérjével is, és emellé fuss naponta, és végezz súlyzós edzéseket!
2012. ápr. 30. 10:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Hol tudok tömegnövelőt beszerezni? patikákban is árulnak?
2012. ápr. 30. 12:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem, ez egy por, amit vízben vagy tejben kell feloldani, és vannak ízesítések, pl csokis, epres, stb.

Rendelhetsz a netről, vagy bioboltokban, vagy sok fitneszteremben van.

2012. ápr. 30. 12:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat, tényleg sokat segítettél!
2012. ápr. 30. 12:10
 5/10 anonim ***** válasza:
ettől hizni fogsz: [link]
2012. ápr. 30. 14:08
 6/10 A kérdező kommentje:
de ha ez ilyen izomnövelő szer, akkor biztosan tele van nyomva szteroidokkal, meg mit tudom én milyen hormonokkal. Én lány vagyok, még az hiányzik hogy férfias testalkatom legyen, széles váll, meg ilyesmi...
2012. ápr. 30. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:
A szteroid illegális te ész:D Hogy lennének benne hormonok? Ez egy étrendkiegészítő:DDDD
2012. ápr. 30. 15:38
 8/10 A kérdező kommentje:
mit értek én az ilyenekhez!?...:)de most már tudom. Legyen az a mentségem hogy szőke is vagyok:D kösz a segítséget!
2012. ápr. 30. 15:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért aki a szteroid illegális, te észt írta, avval közölném, h a szteroid erős gyógyszer, súlyos gyulladásos állapotokra adják.

Kérdező, próbálj sokat-sokat enni. Sok sikert!

2012. ápr. 30. 17:21
 10/10 A kérdező kommentje:
:DDD köszi, úgy lesz! :)
2012. ápr. 30. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!