Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit kell enni vagy inni hogy...

Mit kell enni vagy inni hogy ne legyen székrekedésünk?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
ketchup-mustár-tej-lekvár kitisztitja még a jövö hetet is .
2009. jún. 22. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Igyál sok folyadékot és rostban gazdag ételeket egyél.
2009. jún. 22. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem túl egészséges, de nálunk a light cóla jól működik...:-)
2009. jún. 28. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy teáskanál búzacsírát egyél meg minden nap joghurtba keverve. Gyümölcs, vagy natúr,mindegy. Ami nekem még bevált, aza műzli. Eszek reggel egy tállal és már mehetek is a wcre:) Ha délután megyek, akkor akkor megyek. Nekem is voltak székekedési problémáim, és még most is vannak, ha nem figyelek arra, hogy sok rostot egyek. Na igen, és fogfyassz sok folyadékot
2009. jún. 28. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy teáskanál búzacsírát egyél meg minden nap joghurtba keverve. Gyümölcs, vagy natúr,mindegy. Ami nekem még bevált, aza műzli. Eszek reggel egy tállal és már mehetek is a wcre:) Ha délután megyek, akkor akkor megyek. Nekem is voltak székekedési problémáim, és még most is vannak, ha nem figyelek arra, hogy sok rostot egyek. Na igen, és igyál sok folyadékot
2009. jún. 28. 20:40
 6/6 anonim válasza:
Esténként igyál 1 dl Hunyadi János, vagy Ferenc József keserüvizet.
2009. júl. 3. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!