Valami baj van az étvágyammal, mi lehet ez? (bővebben lent)
Mostanában, kb. egy hónapja van ez. Van olyan nap vagy napok, amikor egyáltalán nincs étvágyam. Múltkor 2 szelet kenyeret ettem egész nap. De van olyan nap, amikor rengeteget eszek. És egy hete nagyon sokat van hányingerem és szédülök. És nem, nem vagyok terhes! Mi lehet a baj? Orvosnál még nem voltam, mert félek, nehogy a kórházba küldjön... Mit tegyek? Mi lehet a baj?
14/L
Nekemis ugyanez van.!!!!!!!!!!
Nekem azt tanácsolták hogy nézzessem meg a vérnyomásom,vércukrom.
Meg vashiányos vagyok...
Sok a gyomorsavam, mert rettenetesen ég a gyomrom meg a nyelőcsövem is..:S Elmegyek az orvoshoz, de viszont félek a tűktől, ugyhogy nem tudom mi lesz velem a vérvételen..:S
Köszi a válaszokat!:)
Ugyanez volt velem is tavaly nyáron, 1 hónapig szinte semmit nem bírtam enni a savtól, vérvételre küldtek, ami egyáltalán nem fájt, nem is éreztem a szúrást, ne félj tőle, nem kell odanézni.
Kaptam gyógyszert ami pár hónapon belül elmulasztotta a savat és visszajött az étvágyam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!