Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Akkor most egészséges a tej,...

Akkor most egészséges a tej, vagy nem?

Figyelt kérdés
Természetgyógyász ismerősöm azt mondja, messziről kerüljem el, és a családom se igyon, van viszont aki szerint roppant egészséges. A Norbi is ezt írja pl az up date-es könyvében. Kinek van igaza? és miért?
2009. jún. 21. 21:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
kérdező: neked sajnos fölöslegesen mondjuk. Le van írva a cikkekben értelmesen, érvekkel. Mindenki érti, csak te nem! Meg persze mindig jön egy újabb és egy újabb iq bajnok aki megmagyarázza hogy ő már 30 éve ezt issza, és milyen jó neki, engem nemérdekel, ha akrod, akkor igyad, nekem nem lesz belőle bajom!
2009. júl. 3. 00:18
 12/19 A kérdező kommentje:
képzeld, a mamáméknál mikor pici voltam voltak tehenek, és ott meg sorban álltunk mi a kis bögréinkkel, és a cicák is, a meleg friss tejért. Pedig nem éheztettük a macskákat. Egyébként nem csak én "nem értem". Én elfogadom, ha nem egészséges a tej, méltathatnál arra, hogy mielőtt megírod a válaszod, elolvasod az enyémet. Kinek a nevében mondod te, hogy mindenki???
2009. júl. 3. 00:28
 13/19 A kérdező kommentje:
jah, és bajod már így is van, pedig nem iszod a tejet.
2009. júl. 3. 00:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

jah, nekem az a bajom hogy értelmi fogyatékosoknak próbálom elmagyarázni h mért rossz a tej, tök fölölslegesen, mert nem tudnak szöveget értelmezni! Könyörgöm, ne egy HÁZIÁLLATOT hasonlíts már egy természetben élő állathoz. Házimacskát hol látsz a természetben? egyébként nem válaszoltál a kérdésemre, hogy melyik vadonban/természetben/természetes közegében élő állat issza meg egy másik vadonban/természetben/természetes közegében élő állat tejét? Mellesleg csak ismételni tudom magam, le van írva: "A tej egy állat tejéből készül, nem alkalmas ember táplálására!

Az ember csecsemőkorban iszik tejet, amikor nincsenek fogai és emésztő rendszere nem képes még szilárd táplálékot feldogozni. Ekkor olyan enzimek működnek amelyek az emberi anyatejet fel tudják dolgozni. Később ezen enzimek működése megszűnik"

"Ma a tej egy tejporból visszahigított ital, amely egy állat tejéből készül, annak emésztőrendszeréhez méretezve, tele az ember számára nem kívánatos allergénekkel és felnőtt ember számára alkalmatlan összetétellel."

Ennél világosabban nem lehet leírni hogy mért rossz a tej, ha ezt nem tudod felfogni / elfogadni akkor azt csak magadnak köszönheted..

2009. júl. 3. 11:48
 15/19 A kérdező kommentje:

"Az ember az egyetlen olyan emlős, aki felnőtt korában is tejet fogyaszt, ráadásul más emlősfaj tejét!"

Te agyatlan, aki ráadásul bunkó! Erről az idézetről beszélek már időtlen idők óta! Ez az, amivel nem értek egyet, mert baromság!!!! MOST MEG MÁR AZZAL JÖSSZ, HOGY HÁZIÁLLAT VAGY NEM???? AKKOR IS EMLŐS!!!!!!!!!!!

Olvass mielőtt fröcsögsz!!!!!!!!! És nyugodj meg, igyál egy kis tejet :)! És te vagy a fogyi szerintem! De ne aggódj, legalább reform fogyi vagy! És nem kell neked elmagyaráznod senkinek semmit, és ne is tedd, mert magad sem tudod miről beszélsz!

2009. júl. 6. 19:36
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Most értettem meg (a segítségeddel kérdező) hogy az emberek miylen buták tudnak lenni! Mindig is gondoltam, tudtam, de mostmár mélységesen átérzem azok sorsát akik rendszeresen próbálnak értetlen embereknek magyarázni dolgokat!
2009. júl. 7. 09:53
 17/19 A kérdező kommentje:
hogy ez mennyire témába vágó volt! jól érvelsz, csak tudnád mi a téma!
2009. júl. 8. 13:54
 18/19 anonim ***** válasza:

sztem nem egészséges ahogy írtam a risztejes bejegyzásemben(de ez az én szerény véleményem)

és úgy gondolom,hogy ha megkérdeztél minket mert nem voltál biztos egyáltalán hogy egészséges-e vagy sem akkor mi a manóért kell lehordani az előttem szólókat amiért próbáltak neked elmagyarázni vmit arról amiről feltetted a kérdésedet?na mindegy,csak ezt el akartam mondnai,hogy azért mert valaki próbál felvilágosítani nem kellene ilyen "szépen" viselkedni.

16/L

2009. júl. 21. 01:16
 19/19 A kérdező kommentje:
00:18, 11:48! ezeket ha elolvastad VOLNA, észreveheted VOLNA Te is, hogy nem én iq-bajnokoztam le a másikat, és nemis én értelmi-fogyatékosoztam. Én csak érveltem, más meg ezen kiakadt. Hát sajnálom. Miért nem veszitek a fáradtságot, hogy minden kommentet elolvassatok??? Utána duma!
2009. júl. 21. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!