Allergiás vagyok a kakaóra és a diófélékre. Lehet valami bajom, ha fehércsokit eszem? O. O
köszönöm :)
nem vagyunk szerencsések, hogy pont a jó dolgokat nem szabad..:/
Hát nem...de lehetne rosszabb is.
Am ha valamire az van írva, hogy 'nyomokban tartalmaz dióféléket' akkor az nem azt jelenti, hogy magában a csokiban van dió is, hanem azt, hogy a szalagon ahol készül maga a termék, ott csinálnak diótartalmú kajákat is, és lehet, hogy ha nem lett 100%osan letisztítva a szalag, akkor került egy pár morzsa a fehércsokira is pl.... Szóval ha csak nem annyira vagy a dióra allergiás, hogy kapásból anafilaxiás sokkot kapsz tőle (ergo belehalhaszt) akkor nyugodtan edd csak, kicsi az esély arra, hogy pont vmi kis dió morzsa lesz a csokidon :D
Igen, de azt már írtam neki egy fentebb lévő comment-ben, hogy ha mellőzi 2 évig, akkor utána visszatérhet a csokihoz is akár.
Ami még 1 jó ötlet,az az szerintem, hogy van az az úgynevezett szentjánoskenyérmag-őrlemény, ami kakaó helyettesítő az olyanoknál akik allergiásak a kakaóra. Szóval én azt használtam pl a csokitortára :) Finom nagyon, persze ne várjál egy Milka ízt, de azért helyettesítőnek jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!