Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lefogytam de még mindig...

Lefogytam de még mindig ugyanolyannak látom magam a tükörben, ez változni fog?

Figyelt kérdés
Eléggé sok súlyfeleslegem is volt, és a csontozatom is erős, annó azt mondta a tesi tanárom ha csont és bőr lennék akkoris nyomnék 75kgt kb ezt csak azért írom le hogy alapból nem vagyok egy törékeny virágszál. Nos lefogytam már 30 kg-t, még mindig van bőven... Legalább még egy 20ast le szeretnék adni, DE bár sokkal kissebb vagyok, a ruhaméretem 3 számmal lett kissebb de ha belenézek a tükörbe ugyan olyan undorító kövérnek látom magam mint voltam. Félek hogy ez mindig így fog maradni, mit tegyek szerintetek? Ez valami mentális betegség vagy teljesen normális?
tegnap 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

Ha még 20 kiló plusz van rajtad az nyilván sok, ezért nem tetszik a látvàny

Esetleg súlyzós edzéssel formásodni is tudsz és mentálisan is segít

Szép nagyon amit eddig elértél, kitartást!

tegnap 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az énképed és a komplexusaid maradtak, ezért látod magad ugyanolyannak. A fogyás egyébként is egy lassú folyamat, a szemed alkalmazkodik a változásokhoz, pont mint a haj/köröm növekedésénél.

Nézegess magadról régi képeket, fotózd le magad a régi ruháidban, akkor talán átkattan az agyad.

Saját sztori: Én kis mellűnek tartottam magam, talán a nőiességgel és szépséggel kapcsoltam össze, esetleg a menőséggel. Aztán egyszer, amikor ránéztem a menőnek tartott osztálytársamra, aki pulcsiban volt, és teljesen laposnak nézett ki, valami átkattant bennem. Egyébként 75D/E a méretem, szóval az agyam eléggé átírta azt, amit a szemem látott.

tegnap 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Most milyen magas vagy és hány kiló? Nagyon nem mindegy.
tegnap 13:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, nagyon jokat irtatok :)

A sulyzos edzessel szemezgettem mar rendeltem sulyokat is meg gorkorizni szeretnek a nyaron. Egyebkent inkabb csipobe es fenekbe combban vagyok erosebb szelesebb.

174 cm vagyok es most jelenleg 100 kg, szóval még van bőven mit leadni

tegnap 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Oké, akkor tényleg van :)

Azért kérdeztem mert ha olvasgatsz, sok "én nem vagyok étkezési zavaros" kérdező a 172 centihez csak 54 kilóra is azt mondja, hogy még fogynia kell.

ma 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:

A futást azt még hanyagold, hiába remek kardió.

Kezdj el úszni, az is segít a fogyásban, viszont nem terheli az ízületeidet, ezen kívül sétálj sokat, és biciglizni is mehetsz de egyelőre ne dombnak felfelé.

ma 11:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!