Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fogalmam sincs mi a bajom már?

Fogalmam sincs mi a bajom már?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 hete olyan bajom van, hogy először 2 napig hasmenésem volt lazább széklettel aztán hétvége óta pedig szorulásom van de egyszer gondol egyet a hasam és elkezdi tekerni, csikarni aztán egy pár perc múlva elmúlik több órára aztán megint elő jön. Olyan mintha egy jó nagy "szellő" bent maradt volna de nem tudom mi bajom van.

Szélgörcs? Székrekedés? Segítsetek mert már elegem van.

2012. ápr. 17. 19:39
 1/1 anonim ***** válasza:
47%

Korunk népbetegsége az IBS. Sok változata van, az egyik köztük a tiéd. Egyszer székrekedés, utána hasmenés, puffadás. Oka: stressz, feszült életmód, helytelen táplálkozás. Tulajdonképpen az orvosok se tudják hogy mitől van...

Kezelés: lassíts le, élj kiegyensúlyozottabb életet.

Tudom miről beszélek, fél évig nekem csak hasmenésem volt minden áldott reggel. Azt hittem a suli, közben meg lelki problémám volt, kivoltam a nagymamától aki vleünk lakott. Fel a fejjel, nézz utána!

21L

2012. ápr. 18. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!