Nőgyógyász előtt, mit csináljak odalent? Hallottam valami hüvely öblögetőről de fogalmam sincs, hogy az mi (tisztítás céljából) szükség van arra?
hajhullás miatt a nőgyógyászhoz küldtek,de nagyon félek,mert még sosem voltam és egyébként is nagyon szégyellős vagyok.
jaj még 1 kérdés!csak sétáljak be egy kórházba és kérjek sorszámot?vagy ha nincs beutalóm mit kell csinálni?és mennyit kell fizetni egy ilyenért?
Dehogyis! Nehogy eszedbe jusson ilyesmi!
Menj el a körzeti rendelésre, ott majd megmondják kell-e sorszám.
Mielőtt vizsgálatra mész simán mosakodj meg, mint máskor. Hüvely öblitést semmiképpen ne végezz, mert ha esetleg kenetet akar venni a doki, hamis eredményt kaphat.
Vizsgálatra ne a kórházba menj, hanem a területileg illetékes szakrendelőbe, ez ingyenes (házi orvosod megmondja hol találod, ha te nem tudod) vagy egy magánrendelőbe kérj időpontot, de ott fizetned kell mindenféle vizsgálatért.
Azt hogy a szakrendelőbe kell-e előzetes időpont nem tudom, mert ez mindenhol másképp van.
ja értem.szóval mindenképp menjek előbb a háziorvoshoz?(ő is elég messze rendel)
amúgy nincs semmilyen panaszom és rendesen tisztálkodom.
Írd be a google-ba a falud nevét meg azt, hogy nőgyógyászat.
Így megtudod hol van a körzeti rendelő, amelyikhez tartozol. Érdekes, hogy nincs beutalód, mert így honnan tudja majd a doki, hogy mit csináljon veled.
Hajhullásom van, ide küldek..? Ez így elég gáz.
"nagyon szégyellős vagyok"
Keress női dokit, elötte könnyebb vetkőzni, terpeszteni!
Úgyis utaznod kell a városba, akkor telefonon érdeklődd meg van-e női orvos az SzTK-ban és mikor rendel?
Engem is hajhullás miatt küldtek nőgyógyászhoz.
Kenetet vett, hüvelyi ultrahangot csinált, vérvételre küldött. Semmi sem fájt, semmi sem okozott traumát, pedig férfi doki volt. :)
Felesleges szégyellősnek lenni, látott már ilyet ezret. Számára mindegyik p*nci csak egy munkadarab, semmi több.
Menj hosszú felsőbe, mert le kell majd vetkőznöd teljesen alulról, és így nem lesz olyan kellemetlen félmeztelen álldogálni ha takar a pólód.
Mindenhol más a rendszer, nálunk pl. be kellt elefonálni, és időpontot kérni, de nem kell beutaló.
Hívd fel a legközelebbi kórházat vagy SZTK-t ahol van nőgyógyászat és kérj időpontot. Ha nem kell időpont úgyis mondják, akkor pedig a rendelési időt jegyezd meg és időben menj oda (előtte fél-háromnegyed órával) mert sor lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!