Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyász előtt, mit csinálja...

Nőgyógyász előtt, mit csináljak odalent? Hallottam valami hüvely öblögetőről de fogalmam sincs, hogy az mi (tisztítás céljából) szükség van arra?

Figyelt kérdés

hajhullás miatt a nőgyógyászhoz küldtek,de nagyon félek,mert még sosem voltam és egyébként is nagyon szégyellős vagyok.

jaj még 1 kérdés!csak sétáljak be egy kórházba és kérjek sorszámot?vagy ha nincs beutalóm mit kell csinálni?és mennyit kell fizetni egy ilyenért?

2012. ápr. 2. 18:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

17. 18.

Valószínűleg bottal sem piszkálnának meg titeket ott lent, ezért hajszolnátok az élményt!!

2012. ápr. 4. 18:22
 22/24 anonim ***** válasza:

21.

Hát egy kicsit durva a megfogalmazás, de a lényeget illetően igazad lehet...

2012. ápr. 4. 18:43
 23/24 anonim ***** válasza:
én pusztán azért járok férfi orvoshoz, mert óvatosabb. nem úgy nyomja fel az ultrahangot, hogy az fájjon, stb. kínzott már meg női nőgyógyász gyerekként. persze férfi is lehetett volna, de ebbe ne menjünk bele. a lényeg, hogy nem volt vele jó tapasztalatom, ezért automatikusan férfihoz mentem. viszont egyszer szabin volt a doki, és egy fiatal nő kezelt. ő is finom volt, de valamiért kellemetlen volt, hogy egy nő keze van a vaginámban.
2012. ápr. 4. 19:36
 24/24 anonim ***** válasza:

Te jó ég, ennyi beteg embert! :D

Ti tudjátok egyáltalán a szexuális szó jelentését? Kétlem...

2012. ápr. 4. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!