Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyász előtt, mit csinálja...

Nőgyógyász előtt, mit csináljak odalent? Hallottam valami hüvely öblögetőről de fogalmam sincs, hogy az mi (tisztítás céljából) szükség van arra?

Figyelt kérdés

hajhullás miatt a nőgyógyászhoz küldtek,de nagyon félek,mert még sosem voltam és egyébként is nagyon szégyellős vagyok.

jaj még 1 kérdés!csak sétáljak be egy kórházba és kérjek sorszámot?vagy ha nincs beutalóm mit kell csinálni?és mennyit kell fizetni egy ilyenért?

2012. ápr. 2. 18:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én soha nem választanék női dokit. Szerintem tök ciki, ha egy másik nő vizsgálgat. Akkor már inkább férfi. A vizsgálaton meg gyorsan túl lehet esni, gyorsan felejthető a kellemetlenség.
2012. ápr. 3. 20:26
 12/24 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek

nagyon félek,nem is csak a vizsgálattól.

tudom hülyeség de attól hogy mások látnak hogy ott ülök a váróterem előtt ...nekem már ez is kellemetlen

2012. ápr. 3. 22:35
 13/24 anonim ***** válasza:
szia! nyugi! én is paráztam, semmi értelme.. ezen túl kell lenni.. ötödik alkalomtól meg mintha csak hazajárnál :D
2012. ápr. 3. 22:56
 14/24 anonim ***** válasza:

11.nek

"Szerintem tök ciki, ha egy másik nő vizsgálgat. Akkor már inkább férfi."

Te szekszuális élményt keresel a nőgyógyásznál??!!

2012. ápr. 4. 09:45
 15/24 anonim ***** válasza:
16%

Nem tudom mennyi idős vagy kérdező, de mindenképpen női orvost választanék a helyedben.

Minden normális nő könnyebben viseli el a "kolleganő" elötti vetkőzést és terpesztést, mint egy idegen férfi elött. Női voltából adódóan nemcsak orvos, hanem értő társ is, aki át is élte azokat a problémákat amivel keresed, beleértve a szégyenlősséget is és nem csak könyből tanult róla...

A nők természetükből fakadóan empatikusabbak is általában mint férfi kollegáik, úgyhogy egyetlen egy hátrányuk sincs a férfiakhoz képest. Nekem kezdettől fogva az van és a legkisebb csalódás sem ért a választásom miatt!

Majd szorítok neked, és kívánom, hogy találd meg a megfelelő dokit!

2012. ápr. 4. 09:56
 16/24 anonim ***** válasza:

"Felesleges szégyellősnek lenni, látott már ilyet ezret. Számára mindegyik p*nci csak egy munkadarab, semmi több. "

Az ilyen bejegyzésekkel mit lehet kezdeni?..

Aggódott valaki a doktor érzéseiért??

Itt rólunk van szó, márpedig jó esetben mi nem terpesztettünk ezerszer legalább!! Aki már ezerszer terpesztett idegen elött, azért miért kellene aggódni???

Itt normális lányokról, nőkről van szó...

2012. ápr. 4. 10:00
 17/24 anonim ***** válasza:
Ez bizony egy szexuális élmény, hiszen a nemi szervvel kapcsolatos. Sokkal egészségesebb, ha egy férfi foglalkozik velünk ott lent, mint ha egy nő.
2012. ápr. 4. 12:19
 18/24 anonim ***** válasza:
67%
Nem tartom szexuális élménynek a nőgyógyászati vizsgálatot, de 54 évesen inkább egy férfi előtt terpesztek mint egy nő előtt. Nem tudom mi késztet egy nőt arra, hogy nőgyógyász legyen, de ez az én magán véleményem. A kérdezőnek magának kell eldöntenie, hogy milyen orvoshoz fordul.
2012. ápr. 4. 17:47
 19/24 anonim ***** válasza:
15%

"Nem tartom szexuális élménynek a nőgyógyászati vizsgálatot, de 54 évesen inkább egy férfi előtt terpesztek mint egy nő előtt. "

"Ez bizony egy szexuális élmény, hiszen a nemi szervvel kapcsolatos. Sokkal egészségesebb, ha egy férfi foglalkozik velünk ott lent, mint ha egy nő."

Na szegény orvos, ilyen kiéhezett idősödő tyukoknak van kitéve!

De azért nem hiszem, hogy nagyon félteni kell őket, majd helyükre teszi ezeket a banyaláztól remegő öregedő libákat!

2012. ápr. 4. 18:05
 20/24 anonim ***** válasza:
Látod kérdező, ilyen idióta libák is vannak! Így vigyázz, ha ezek adnak tanácsot az orvos nemét illetően!
2012. ápr. 4. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!