Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Bulimiás vagyok és próbálok...

Bulimiás vagyok és próbálok leállni, nem tudok. Lehetséges egyáltalán?

Figyelt kérdés
3 hónapja szenvedek a betegségben és pontosan tudom, hogy beteg vagyok. minden nap egy elhatározás, hogy másként lesz, de nem. Minden felfordult körülöttem. A kapcsolataim romlanak, az énképem borzalmas, nem menstruálok,egyfolytában betegeskedek és van, hogy egy nap 5-6x hányok. Undorítónak találom magam és ki akarok szállni? van akinek sikerült?
2009. jún. 17. 17:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

hát igen ismerős érzés,én is ebben szenvedek! sőt anorexiás is voltam(vagyok) nemtudom! van amikor tök normálisan eszek meg minden és nem is hánytatom magam,de van olyan is amikor akkora bűntudatom van h. hányok...ez egy ördögi kör!az orvosok általában azt mondják h. teljesen soha nem lehet kigyógyulni belőle....:S

Amúgy hány cm és kg vagy jah és éves?

2009. jún. 17. 17:49
 2/21 anonim ***** válasza:
41%
sajnállak picit, belegondoltam. először a fogaidat fogja tönkretenni a gyomorsav, majd egy nap csak azt veszed észre hogy kilyukad a nyelőcsöved és meghalsz...nem lehet szép és kellemes élmény...itt csak egyedül akaraterő kell változtatni ezen. neked még talán lehetséges. rajtad múlik, ne válaszd a halált ha még élhetsz
2009. jún. 17. 18:03
 3/21 anonim válasza:
100%

sajnálom, h. ez van veled, ötlet kellene, hogy mit csinálj. Mielőtt meghánytatod magad, tudsz másra gondolni? Pl. ha kiirnád a WC-be, h. NEM, NEM SZABAD, vagy hasonló dolgok amitől egy kicsit megállsz, elvonatkozol, és ha a 3-4-nél nem csinálod, sztem az is sikerélmény. Pici lépések. Ha nézegetnél régi képeket megkeresnéd a szépet benned, és nem azt ,h. ronda vagy meg dagadt,hanem csak pozitívat szabad mondanod magadról.

Külömben is, nem a vékony lányok a szépek, az csúnya. élj a mának, és örülj a napnak, a faleveleknek, a virágoknak. Kertészkedj ha van rá lehetőséged, új életet teremteni lehetne egy kis cél az életetbenVirágok vagy zöldségek.

Írj mire jutottál, így láthatlanban is nagyon szurkolok neked, és kérj segítséget szüleidtől, testvéredtől, barátaidtól. Kitartás, és csak szépre gondolj.

Egy anyuka.

2009. jún. 17. 18:12
 4/21 anonim válasza:
100%

Segítséget kért és nem azt hogy hogyan fog meghallni. Tisztában van vele, ezért kért segítséget, és könnyű azt mondani hogy akarat kérdése ha az nincs neki. Meg kell találja a módját, hogy hol találhat akaraterőt.

Előző voltam.

2009. jún. 17. 18:15
 5/21 anonim ***** válasza:
15%
ha nincs akaratereje meg is érdemli hogy meghaljon
2009. jún. 17. 18:19
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én 6 éve vagyok bulimiás. Minden nap megfogadom, hogy ez az utolsó alkalom, de sosem sikerül.
2009. jún. 17. 18:20
 7/21 anonim ***** válasza:
76%
pedig sikerülhetne
2009. jún. 17. 18:27
 8/21 anonim ***** válasza:
90%

Le lehet állni, de még orvosi segítséggel is nehéz. Azért neked jó az esélyed, a 3 hónap nem olyan hosszú idő.

Sürgősen menj pszichológushoz!

2009. jún. 17. 18:29
 9/21 anonim ***** válasza:
36%
Nekem sohasem jutna eszembe hánytatni magam akármilyen kövér lennék is.Meg fogsz halni ha ezt folytatod!Ez baromság!Azzonal álj le!
2009. jún. 17. 18:38
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

én csak azt tudom mondani, hogy biztos lehet. családtagom - távolabbi - is kigyógyult belőle, minap ment férjhez, mostmár semmi problémája nincs, a lagziban is remekül érezte magát.

nem tudom, hogyan sikerült az utolsó lépést megtennie..vagy az elsőt? de biztos, hogy mindenkinek sikerülhet, és neked is fog, ha el akarod érni. sokszor megfordul a fejemben nekem is, hogy hülyeség enni, bár nem azért, mert hízom, csak fura-nem vmi ízléses dolognak tartom, hogy beveszünk ezt-azt a szánkba megrágjuk lenyeljük aztán kijön.. sok értelme van.. de akkor kell belegondolni, hogy tényleg sok van, hisz a tápanyagok az energia blabla, plusz finomak, és a jó kis teltségérzet amit érzel..! az a hányással kiszalad!!

talán próbálj ki minél több, új fogásokat, hátha rájössz, hogy megéri belakni. ahogy formásodsz majd szerintem, ha legelőször nem is, de biztosan tetszeni fogsz magadnak egy kis idő után.

de mindenképp beszélj egy orvossal.. ez nagyon komoly dolog :(

2009. jún. 17. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!