Bulimiás vagyok és próbálok leállni, nem tudok. Lehetséges egyáltalán?
Írd le, hogy lány éves vagy...
Amúgy add meg az msn-ed, nagyon szívesen segítek neked, azt hiszem tudnék is...:)
Köszönöm a válaszokat, igazából az összes hasznos volt, még az is, hogy meghalok. Mert tudom, hogy iszonyúan rongálom az egészségem. Már csak a menzeszemből is látszik.
Tudom, hogy vékony vagyok, 163 centi és 50 kiló, de egyrészt hajlamos vagyok a hízásra, mégha keveset is eszem ,másrészt valahogy bármit megeszek nem tudom magamban tartani. Leírva tényleg olyan, mintha egyszerű lenne és csak elhatározás kérdése...nem ennyi.
De nem bírom már a sok hazudozást, lekiismeretfurdalást,az emberek elismerően néznek, h milyen jól lefogytál (volt rajtam kis fölösleg) én meg legszívesebben a szemükbe mondanám: ne irigykedj, ezt nem kívánhatod magadnak! nem az én érdemem! beteg vagyok, gyenge és lassan a jellemem is átalakul!
olyan jó lenne újra tisztának lenni. Miért ilyen nehéz ez? hiszen csak kaja.
próbáltam rájönni, hátha lelki eredetű, de annyire minden megfelel az életemben, hogy igazából csak annyi, hogy gyenge vagyok.
Amugy egy hányástól megmentettetek. mostatnól ide jövök, ha kényszerem van...
ja amugy 17 éves vagyok. és nem akarom elrontani az életem. mikor azt olvastam, hogy vk. 15 éven keresztül csinálta, akkor jött a végső döntés, h így nem lehet élni. ez nem élet. annyi jó dolog van, amit ez elront!
vk kérdezte az msn-em, viszont nem tudok neki privátban válaszolni, hogy lehet azt?
nincs ott a bejegyzés alján...honnan tudhatom ,hogy melyik bejegyzés tartozik ugyanazon emberhez?
Az a lényeg, hogy mivel nem ettél már normálisan jó ideje ezért a gyomrod és az egész bélrendszered össze van szűkülve. szó szerint. Ezért kb madáradagokkal kell kezdened az evést, de lehetőleg próbáld meg úgy hogy naponta minél többször. persze ez sem megy egyik napról, tehát csak fokozatosan. (mellesleg aki 10en x évig bírta bulimiásan az kamu, az emberi test egy nagyon bonyolult és összehangolt rendszer nem lehet vele mégcsak hónapokig sem szórakozni büntetlenül!)
Jaés olyan ételeket egyél amiket könnyű megemészteni: csirkemell, méginkább hal, a hús nagyon fontos mert amíg nem eszel húst tombol a katabolizmus a szervezetedben és bontod le az izmaidat. Kis adagokkal kezd, de ha lehet napi 3-8 alkalommal, szépen felfejlődve. Meg tudod csinálni, akaraterő kérdése az egész!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!