Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől alakul ki a "sörhas"?...

Mitől alakul ki a "sörhas"? Hogy lehet tőle megszabadulni?

Figyelt kérdés
Hétvégente iszok csak meg 1-2 sört. Tehát amiatt nem alakulhatott ki, szerintem ahhoz nagyobb mennyiség kell. Szénsavas italokat sem fogyasztok, szinte egyáltalán nem. Fehérje turmixokat sem fogyasztok. Nem gyúrok, de a táplálkozásomon sem változtattam. Ez kb az elmúlt 1 évben, félévben alakult ki.
2012. márc. 26. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Híztál, ennyi. Menj mozogni, eltűnik.

Nekem is kb. fél év alatt lett háj a hasamon, mert előtte intenzíven sportoltam, aztán már nem, de kaján nem változtattam.

2012. márc. 26. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Sportoljál, fõleg hasizom gyakorlatokat végezzél!
2012. márc. 26. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Minden túlsúlyos ember pocakot ereszt, ezt általában hívják sörhasnak. A "sorhas" ugyanakkor inkább az android -típusú kövérségre jellemző, ezt alma-típusúnak nevezik a körte-típusúhoz képest, akik fenékben izmosodnak. Nem tudok egzakt és hatásos szabadulást, ez engem is érdekelne! :D
2012. márc. 26. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos a has térfogata nőknél és férfiaknál is. A nőknél 88 cm. a határ, a férfiaknál 123 cm. Néhány centi többlet még megengedett. Csak az általános és drasztikus fogyókúra segíthet, mert az életet kockáztató betegségek okozója a sörhas. Ezt olvasd el és szívleld meg: [link]
2012. márc. 26. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!