Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől alakul ki a reflux?

Mitől alakul ki a reflux?

Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok. Nem eszek sokat, viszont pár éve folyamatosan voltak problémáim a gyomrommal. Főként gyomorsav okozta gondok. A helyzet egyre rosszabb lett, így orvos lett a vége. Kiderült, hogy refluxos vagyok. Ez mitől alakulhatott ki nálam? Ételektől? Életmódtól? Vagy ez egyszerűen csak kialakul egyszer és onnantól együtt kell élni vele?

2012. jan. 3. 19:28
 1/3 anonim válasza:
fő kérdés hogy hol volt ez 23 évig???
2012. jan. 3. 19:30
 2/3 anonim válasza:
2012. jan. 5. 07:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, de ebből nem sokat értettem. Az evéssel nincsenek problémáim. És a nyelőcsövem se fájni szokott, hanem érzem hogy marja a sav. Ezek a tünetek ennyi idősen még nem alakulnak ki, csak hosszú-hosszú évek után. Szóval a kérdésem továbbra is az, mitől alakul ki ez a betegség? Egy rosszul működő záróizom felelős ugye érte, de az minek a hatására működik rosszul? Akkor nálam ez mindig is rosszul működhetett, csak a tüneteim kezdtek mostanra súlyosbodni?
2012. jan. 5. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!