Mit kellene tennem, hogy valahogy "túléljem" a hétvégét?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel reggeliztem két kakaós csigát, azután semmit nem ettem. Este nagyon fájt a hasam és olyan 10 óra körül hánytam is, de csak vizet...
Alig bírtam elaludni, rázott a hideg...
Most reggel is érzem, hogy hányingerem van...de azóta még inni sem ittam...De nem is kívánom, mert megint hányingerem van...
Erőm sincs semmihez...Kiszedtem az előbb a gépből a ruhákat, de nem bírom kiteríteni...De feküdni is nehéz...csak szenvedek mert sehogy sem jó...
Mit kellene tennem?
Egyek valamit? Vagy ne? Doki hétvégén nincs:(
2012. márc. 24. 08:57
1/7 anonim válasza:
Bakker :S Egyél háztartási kekeszet... így csak gyűlik a gyomorsav jóhogy hánysz... A hasad azért fájt mert szűkült a gyommrod a kevés kajától... c vitamint vegyél be legalább kis vitaminod legyen... egyébként ha rosszabb lesz akkor meg ügyelet!
2/7 anonim válasza:
Biztos elkaptad ezt a hányós vírust, ma inkább koplalj, és igyál sok hideg italt, pihenj, hamar elmúlik, általában 1-2nap alatt végigmegy mindenkin.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Pont van is itthon keksz, majd eszem is mindjárt.
Viszont az volt a fura, hogy észre sem vettem tegnap, hogy nem ettem semmit...éhes sem voltam
2012. márc. 24. 09:08
5/7 anonim válasza:
nem lehet hogy a kakaóscsigában volt valami? :S lehet valami ételmérgezés?
6/7 A kérdező kommentje:
Nem, mert suliban vettem a kakaós csigát...szerintem oda azért nem engednek be akármit.
2012. márc. 26. 08:00
7/7 anonim válasza:
ügyeletre is lehet ám menni, ezért van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!