Szeretnék felszedni pár kilót, de valahogy nem megy. Mit tudnátok tanácsolni? 17/L 50kg vagyok, és 167 cm
Figyelt kérdés
próbálkoztam már pl béres cseppel, ill. más vitaminokkal amik kifejezetten erre a célra vannak, de vhogy nincs étvágyam, egész nap elvagyok ugy h alig eszek.
esetleg ha vki hasonló problémával küzd, leírhatná mi vált be neki. köszi.
2012. márc. 11. 18:05
1/3 anonim válasza:
Egyél kenyeret mindenhez (leveshez, főzelékhez) és gyorsan meghízhatsz. Amúgy az 50 kg a te korodban és magasságoddal egy sovány testalkat, de nem túl sovány.
2/3 anonim válasza:
Szerintem most tök jó a súlyod, én pont ennyis szeretnék lenni. bár sikerülne...
3/3 pfantom válasza:
reggelire igyál egy jó nagy pohár kakaót.És hozzá egyél pl.
szalonnát, paradicsomot sok kenyeret sok zsíros kaját.
Ebédre pedig próbálj fehérje huss kaját enni csirkemell,
rizs,krumpli stb sok húst.
Estére pedig megint egy pohár kakaót , rengeteg sok zsíros kaját amit csak bírsz parizerek sonka szalonna lényeg a sok hús.
Énis 14 éves vagyok 65 kg sokat járok kondiba saját sulyal edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!