Mit ehetek, semmi tej termék? :l Tej és kazein allergiám van, a szemem gyullad be mindig, nekem valahogy ott "jön ki", de miket ehetek, szinte mindenben van tej ://
A tejallergia nem egy nagy tragédia, kiskorom óta ezzel élek, a szüleim is így főztek rám, egy komplett életmódváltás az egész. Másképp kell sütni-főzni, rengeteg weboldal van, ami ilyesmivel foglalkozik. (Nekem tojásallergiám is van, hurray! Szóval hidd el, tudom, hogy nem egyszerű. :) )
Azonban a tejallergiát csak Te sejted, vagy az orvos is megerősítette? Mert nem mindegy. :)
Írtam - van rengeteg weboldal, ami ilyen receptekkel foglalkozik. Az ételek nagy százalékát el lehet készíteni tej nélkül is - sütiket, tésztákat, főzelékeket, húsokat. Innentől meg gyakorlatilag nincs kérdés. Guglizz, de ha ennyire képtelen vagy rá:
Ne azokra kezdj el duzzogni, akik idősebbek és tapasztaltabbak nálad, ráadásul csak segíteni akarnak. A kamaszkori bunkózást a szüleiddel próbálgasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!