Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért leszek éhes, ha a...

Miért leszek éhes, ha a Mcdonald's-ban étkezem?

Figyelt kérdés

Most is egy big mac menüt ettem és be tudnék falni egy pizzát, vagy még nagyobbat. Nemhogy csökkentette volna az étvágyamat, hanem növeli! A másik meg hogy mindig felfújódik a hasam, pedig itthoni normális kajától SOSEM szokott.

Ez mitől lehet?

2012. márc. 23. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
A mekiben levő kaja szinte mentálisan hat az emberre.Olyan mintha azt üzenné hogy "egyél meg" és igaz is hisz olyan kívánatosak , guszták az ételeik.Én rendszeresen étkezem a Mekiben de amit írsz azt nem tapasztaltam még.Az átlagos étkezésem ott 1 big mac és 2 sajtburger meg 2 pohár kóla.Nem vagyok elhízott és a hasam sem fújódott még fel.Szavakkal nem lehet leírni hogy mennyire finomak ezek az amerikai ételek.
2012. márc. 23. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Én csak a mekis hambi után... sült krumplitól nem.
2012. márc. 23. 21:41
 3/9 A kérdező kommentje:

Nekem is múltkor két hamburgertől fújódott fel a hasam és fájt is! Amúgy undorító a kajájuk, láttam egy pár weblapot és egy életre elegem lett belőlük.

Jah első és az anyukám sokkal jobb hamburgert csinál fasírtból meg jó zsömléből, mint ezek a szerencsétlenek ;)

Az amerikaiak és angolok egyet nem tudnak: kaját csinálni. A magyar konyha a legjobb!

Eleve nem jártam McDonaldsba, mert egészségtelennek tartottam, csak muszáj volt 2-3-szor bemennem oda. De többé nem fogok.

2012. márc. 24. 11:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt, hogy az anyukám jobbat csinál, nem viccből mondtam, tényleg ezerszer finomabb és laktatóbb (otthon 1 hamburger után jól lakom, itt meg 2 után sem). Levegőből lehet a kajájuk :D Amúgy nyilván az anyukám nagyon ügyes, ha valaki enni akarja az MC hamburgereket, hát egészségére :) (Bár azt hittem azért imádják, mert annyi aroma van benne, hogy ellenállhatatlan, de nem).
2012. márc. 24. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:
mert gyorsan felszívódó kaja, ami hirtelen megemeli a vércukorszinted utána meg gyorsan leesik ami miatt újra éhes leszel....gondolom hallottál már róla milyen egészségtelen a mekis kaja...nem kell magyarázni miket okoz(hat)
2012. márc. 24. 14:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy mennyire egészségtelennek tartom, meg hogy nem fogok többé ott enni, de miket okozhat? Légyszi mondd el!
2012. márc. 24. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
ha arra vagy kíváncsi mit okozhat a mekis kaja hosszútávon, nézd meg a Supersize Me című filmet én nem néztem meg csak hallottam róla mert tisztában vagyok azzal hogy mennyire műanyag és gusztustalan a mekis kaja ráadásul mindig találok bennük valami undorító porcmaradványt amitől még a maradék kedvem is elmegy :S régebben kajálgattam ott suliszünetben ilyesmi de kb mindig fostam tőle brr... hálisten mostmár nem vagyok erre kényszerülve. a barátom ha ott eszik kb félóra múlva már sír hogy ő éhesebb mint kajálás előtt. csak azt tudom ajánlani hogy kerüld el :)
2012. márc. 26. 01:35
 8/9 anonim válasza:
én is azt ajánlom hogy kerüld el ha nem akarsz ételmérgezésben hirtelen meghalni vagy 500 kg- mal világrekordot dönteni az íze meg csak attól jó hogy telenyomták vegyszerrel ami még rosszabb mint ebolát kapni
2012. ápr. 1. 13:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat nem hinném, hogy többet ott eszek max nagyon nagyon ritkán. Amúgy az a vicces, hogy szerintem az íze sem különleges. Nemhogy olyan lenne, mint az otthoni, vagy a vegyszerek miatt jobb, hanem rosszabb... pedig azt hittem azért imádják, mert olyan hihetetlenül finom a vegyszerek miatt... de még azt sem tudták elérni.
2012. ápr. 3. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!