3/13 anonim válasza:
Ez logikus, ha csak egy kicsit is megnézed a tálcákon a papírt hogy mibe miből mennyi van benne tuti le esne az állad. Egyébként a kaják 70% műanyag és tartósító szer. Egyébként még régen olvastam ha valaki minden nap ilyen kajákon élne az még a halála után legalább 25-30 évig nem rohadna el a tartósító szerek miatt. Másképp ezeket a szervezet nem tudnám úgy feldolgozni és ezért híznak el. Ha valaki nagyon hamburgert akar enni inkább menjen el egy sarki büfébe mert az egészségesebb.
4/13 anonim válasza:
aki ott dolgozik meg ingyen kap naponta valamennyi adag sült krumplit, egyebet, mégse lesz ilyen!
5/13 anonim válasza:
Vitatkoznék azzal, hogy aki ott dolgozik ingyen kapna bármit is! Egy sajtburgert ehetsz egy nap, amíg elő nem léptetnek, ezután egy Big Mac-et választhatsz a sajtburger helyett!
Nem is baj, hiszen a kérdésre a válasz: igen, minden bizonnyal. Ne is akard tudni mivel van tele az a "kaja"..
6/13 A kérdező kommentje:
kicsit bővíteném utolsó a válaszodat: igen, minden bizonnyal. Ne is akard tudni mivel van tele az a "kaja".. vagy az a talicskában alig férő pocak
2012. márc. 13. 15:30
7/13 anonim válasza:
Igaz en Londonban elek, de mekibe dolgozok, hozzateszem nem hiztam egy grammot se pedig en minden nap eszek a mekibe amikor dolgozok, es itt en egy szunetbe egy big mac egy adag sultkrumplit eszek, es colat iszok hozza :) :)
otthon tenyleg csak egy sajtburgert ehet a szunetbe az aki a mekibe dolgozik? :(
8/13 anonim válasza:
A mekiben NEM SZABAD enni!!! Az összes kaja műanyag... azért van sok városi táposgyerek! Ha rájuk nézel olyan fehérek mint a fal! Ennyit a gyorskajákról... Igen csodálkoznál ha megnéznéd hogy miből csinálnak meg egy hamburgert... A sültkrumplit eladják 400 forintért és van benne egy kis jó vegyszeres krumpli...
9/13 anonim válasza:
gyerekek, nem csak a meki ilyen, az élelmiszeripar legnagyobb része..ha nem saját terményt vagy ökogazdálkodásból származó élelmiszereket vásárolsz, bizony mindenben vannak a szervezet számára hasznosíthatatlan és feldolgozhatatlan összetevők. pl. ha nem vidékről veszitek a húst (vagy bio), még azok is tele vannak növekedéshormonokkal, antibiotikummaradványokkal..már a borok is tartalmaznak hozzáadott mesterséges anyagokat..erre én is csak akkor gondoltam, amikor észrevettem, hogy a bor is kivált puffadást..utánanéztem és lám: ma már azokat is "kezelik"..
10/13 anonim válasza:
Pont most láttam olyan videókat és képeket, ahol 3-8 év után ugyanolyan állapotban vannak az Mcdonalds hamburgerek, semmi bajuk. Majdnem lefordultam a székről, soha többé nem eszek ott és azt ajánlom senki se egyen! Ez műanyag, az sem bomlik le! Ha pedig nem bomlik le, hasonló nagy lehet bárki hasa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!