Akkor mégis mi a túrót jelent az egészséges táplálkozás?
Szerintem a mértékre kell figyelni. Fontos a szénhidrát, a fehérje és a zsír is, csak nem mindegy, hogy milyen arányban.
Meg hogy mivel viszed be a szervezetbe. Pl. nem mindegy, hogy a szénhidrátot úgy, hogy megeszel fél kg cukrot, vagy pl. teljes kiőrlésű kenyeret eszel...
A paleolit tiltja a só fogyasztását??
Én a paleóra szavazok, mert csinálom évek óta és azóta egészséges vagyok. Nem úgy, mint előtte.
# 2
Vagy még inkább beviszed zöldségből, gyümölcsből... amik nincsenek tele fitáttal, gluténnel. :)
GreenTea
Nincs semmi probléma a paleolittal. Nyugodtan kipróbálhatod. Körülöttem sokan alkalmazták már és csak pozitív véleményeket hallottam. Nem feltétlenül kell véresen komolyan venni egyébként a paleolitot sem. Ha egyszer egyszer megszeged a megkötéseket, abba nem hal bele senki.
Ha már az egészségnél tartunk, akkor ott kezdődik, hogy szépen megválogatjuk mit eszünk. Ez a paleolitban elég jól meg van határozva pl. Fontos a megfelelő vitamin én ásványi anyag bevitelt is fedezni. Bár sokan azt állítják, hogy gyümölcsökből lehet fedezni a napi szükségletet, sajnos ez nem igaz. Mindenféleképpen szükséges étrend kiegészítőt használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!