Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Bulímiám van azt hiszem? Mit...

Bulímiám van azt hiszem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
25 éves fiú vagyok, és rettenetes, hogy állandóan az evés és aaz ezt követő kompenzálás körül forog az életem, depis is vagyok. Elszigetelődöm az emberektől, nagyon nehéz köztük lenni, miközben vágyom is emberi kapcsolatokra. A viselkedésem zavarodott.
2012. márc. 18. 12:23
 1/4 anonim válasza:
Milyen magas és hány kg vagy?
2012. márc. 18. 12:30
 2/4 A kérdező kommentje:

194cm 90kg

de mondom, hatalmas erőt vesz el az agyalás ezen+cukros vagyok

2012. márc. 18. 13:12
 3/4 A kérdező kommentje:
de olvastam, h a kompenzálás miatt a súly rendben van az érintetteknél.
2012. márc. 18. 13:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj el sportolni, az eltereli a gondolataid, és kicsit bűntetlenebbül is ehetsz, mert lemozgod. Ezen kívül a cukrodnak is jót tesz, ha még nem túl komoly, egy kis fogyás akár még meg is szűntetheti. Már ha nem 1es típusú vagy. Az meg a másik, h az edzőteremben, vagy a csapatban, ahová beállsz, ismerkedhetsz is másokkal, így az emberi kapcsolataid is javulnak. :)
2012. ápr. 11. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!