Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ezek szerint bulímiám van?...

Ezek szerint bulímiám van? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Már jó ideje tart ez nálam. Megnéztem a bulímia tüneteit, és minden megegyezik. Annyi, hogy nem hánytatom magam, hanem túlzott fizikai munkát is képes vagyok annak érdekében megtenni, hogy lemenjen rólam pár kiló. Sőt, egy időben hetekig koplaltam. Úgy olvastam, hogy ez is lehet tünet. Akkor most télleg bulímiás vagyok? És ha igen, mit tehetnék? Lécci, lenéző és beszólogató válaszoktól kíméljetek, nem hiányzik most ez! Előre is köszi!:)
2011. dec. 21. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:

A koplalás inkább anorexiába tartozik, de ha amúgy falási rohamaid vannak igen.

Keress egy jó pszichológust, ha szükséges pszichiátert, sajnos ez egy nagyon komoly betegség.

2011. dec. 21. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Anorexia
2011. dec. 22. 02:51
 3/5 anonim ***** válasza:
A koplalás és a túlzott testmozgás anorexiás tünetek.
2011. dec. 22. 10:34
 4/5 A kérdező kommentje:
de nem vagyok anorexiás. még a közelében sem vagyok! hála istennek! én csak vékony akarok lenni, nem anorexiás!
2011. dec. 22. 10:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem minden anorexiás vékony... eleinte.

Így kezdődik a dolog.

2011. dec. 23. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!