Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Akkor most bulímiám van?

Akkor most bulímiám van?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy jó alakom van, de szerintem hazudnak. Ha tükörbe nézek, csak egy csúnya kövér lányt látok. Már szinte nem is merek tükörbe nézni. Mindig megfogadom, hogy fógyózok, de aztán sehogysem tudom megállni, és telezabálom magam mindennel amit csak megkívánok. Aztán persze át nyavalygom meg bőgöm a napot, hogy milyen dagadt vagyok, és hogy sosem leszek szép vékony. Már lassan nem merek kimenni az utcára. Rendszeresen mozgom, vagyis kutyát sétáltatok, sokat sétálok, táncolok, tornázok meg hasonlók, de semmi látszatja. Van amikor hánytatom is magam, hogy kijöjjön belőlem az, amit betömtem. Akkor most télleg bulímiám van?
2011. dec. 20. 03:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, úgyhogy keress fel orvost 8pszcho, és tápl. tanácsadó), mert kinyírod az emésztőszervrendszeredet.
2011. dec. 20. 06:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki. De hány centi hány kiló vagy? Már ebből is meg tudjuk mondani, kövér vagy-e. Ha nem hiszel a rokonaidnak, ismerőseidnek, az idegeneknek talán fogsz. Ha ők is azt mondják, nincs veled semmi baj, talán megérted, hogy nem kövér vagy, hanem testképzavarod van. De hogy a felismerésig is eljutottál, az jó. Tudod, hogy ez egy betegség, tehát te látod rosszul magad. Ha tudod, hogy rosszul látod magad, akkor azt is tudnod kell, hogy igazuk van, és sovány vagy.
2011. dec. 20. 09:40
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

14/L 156cm magas és 52kg

2011. dec. 21. 23:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azt a kaját amit majd ki akarsz hányni, azt inkább vidd le az utcára add oda egy csövesnek. Neki is jobb lesz, meg neked is, mert ha rászoksz a hánytatásra akkor már később ha nem akarsz hányni, akkor is fogsz.
2011. dec. 22. 14:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!