Nem igazán figyelek oda mit eszek, Sehova nem hízok csak a hasamra. Lasssan olyan mintha terhes lennék. Miért? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lehet h hízok máshova is, csak nem veszem észre, de a hasamra lényegesen többet.. A mellemre se hízok, meg a seggemre, pedig jó lenne2009. jún. 7. 19:30
1/7 anonim válasza:
Genetika. Egyébként: mire számítottál?
2/7 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2009. jún. 7. 20:03
3/7 anonim válasza:
Hát.
- nem figyelsz oda mit eszel
- nem mozogsz
Így szépen az összes felesleg rárakódik a hasadra, mert genetikusan oda hízol először. Ennek tükrében kérdezem, hogy ha nem figyelsz oda, mégis mi a Jó Istenre számítasz. Ez olyan, mint "hát, a kocsi jelezte hogy nincs hűtővíz meg alacsony az olajszint, de hát nem figyeltem aztán besült a hengerfej. Miért? Mit tegyek?"
Remélem érthető.
5/7 A kérdező kommentje:
..... igzad van !! elkezdek MAJD kondizni..majd :)
2009. jún. 15. 00:10
7/7 anonim válasza:
:D:D:D Én is ezzel küzdök.Tök normálisan nézek ki,csak mintha terhes lennék ,pedig ffi vagyok.Én sem tudom h hogy adhatnánk le.Szerintem sokat piálunk és keveset mozgunk...ja meg későn és sokan vacsorázunk.Szerintem.De ötletem sincs mit tegyünk a kidomborodó hassal.Lehet hogy meg kéne szülni :) ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!