Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha folyton eszek az pótcselekv...

Ha folyton eszek az pótcselekvés, vagy gilisztás vagyok? Ha valaki gilisztás, azt honnan tudja megállapítani biztosan?

Figyelt kérdés

:-)

A család ijesztget. Állandóan eszegetek valamit napközben, nincs 2 óra egyben, hogy ne ennék. Nem vagyok elhízós, de nem is nagy mennyiség amit eszek.

Úgy érzem a kajálásba menekültem az elmúlt időkben, de amint rendeződik az életem és a napjaim, megtudnám állni nasik nélkül is. Szerintem nem vagyok gilisztás. Nem azért eszek, mert korog a gyomrom, hanem nem nagyon bírok és akarok ellenállni a finomságoknak.

És most jönnek ezzel a giliszta dumával.

Szerintetek???

2012. febr. 21. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Én úgy 6 éves koromban voltam gilisztás és nálam a székletben vették észre :S Szerintem ez egy általános "ismertető jele"...meg szerintem viszketnél is. Valószínűleg tényleg úgy van, ahogy írod:egyszerű pótcselekvés.
2012. febr. 21. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:
ha gilisztás lennél, akkor azt te is észre vetted volna. legnagyobb esély akkor van, ha félig nyers húst ettél(vagy tatár beefsteaket),akkor görcsölne a hasad, a székletedben peték lennének.esetleg ami az állandó evés fenn áll az még lehet hiperfunkciós strúma, de szerintem ez a zabálás pszichés eredetű nálad, mert azt írtad, hogy a kajálásba menekültél.
2012. febr. 21. 17:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Hú hát a székletet nem szoktam boncolgatni, sőt a klotyótípusunk miatt látni sem. :D

Viszketni? Hol? A beleim? Nem, sehol sem viszketek.

Nyers húst nem eszek, húst is keveset.

Azt hiszem kénytelen leszek csökkenteni a nassolást. Nem fog fájni, tudom, és talán a család sem fog szivatni. :)

2012. febr. 21. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok, nekem a végbelem viszketett.
2012. febr. 21. 18:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Egyébként azért sem értem ezt a gilisztás dolgot, mert ha ez ember eszik+iszik, akkor na hát izé, k@kil is. Átmegy rajta az anyag, tehát ha összeszed valami férget, akkor az a következő outputnál kilökődik, nem??

Vagy megbújik valahol??? :)

2012. febr. 21. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:

féreg függő, de általában a beleidben megkapaszkodik, és ott élősködik.ha már ennyire érdekelnek, akkor nézz utánuk: horgasfejű/simafejű galandféreg, orsógiliszta, cérnagiliszta

ők a leggyakoribbak.

2012. febr. 22. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!