Ha folyton eszek az pótcselekvés, vagy gilisztás vagyok? Ha valaki gilisztás, azt honnan tudja megállapítani biztosan?
:-)
A család ijesztget. Állandóan eszegetek valamit napközben, nincs 2 óra egyben, hogy ne ennék. Nem vagyok elhízós, de nem is nagy mennyiség amit eszek.
Úgy érzem a kajálásba menekültem az elmúlt időkben, de amint rendeződik az életem és a napjaim, megtudnám állni nasik nélkül is. Szerintem nem vagyok gilisztás. Nem azért eszek, mert korog a gyomrom, hanem nem nagyon bírok és akarok ellenállni a finomságoknak.
És most jönnek ezzel a giliszta dumával.
Szerintetek???
Hú hát a székletet nem szoktam boncolgatni, sőt a klotyótípusunk miatt látni sem. :D
Viszketni? Hol? A beleim? Nem, sehol sem viszketek.
Nyers húst nem eszek, húst is keveset.
Azt hiszem kénytelen leszek csökkenteni a nassolást. Nem fog fájni, tudom, és talán a család sem fog szivatni. :)
Egyébként azért sem értem ezt a gilisztás dolgot, mert ha ez ember eszik+iszik, akkor na hát izé, k@kil is. Átmegy rajta az anyag, tehát ha összeszed valami férget, akkor az a következő outputnál kilökődik, nem??
Vagy megbújik valahol??? :)
féreg függő, de általában a beleidben megkapaszkodik, és ott élősködik.ha már ennyire érdekelnek, akkor nézz utánuk: horgasfejű/simafejű galandféreg, orsógiliszta, cérnagiliszta
ők a leggyakoribbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!