Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mibe fog ez nekem segíteni?

Mibe fog ez nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Még valamelyik nap vettem a Sparba egy levél Magnézium + B6 táplálék kiegészítőt, 10 db-os és 300 Ft volt. És érdeklődnék hogy mibe fog ez nekem segíteni?

Másoktól úgy hallottam, h segít a hízásban. (Vékony vagyok és szeretnék felszedni pár kg-t magamra.)

Köszönöm előre is. :)

18/F

2012. febr. 20. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy egy ostoba ember vagy :D:D De ezen már meg sem lepődök. Megvettél egy levés magnézium + b6 cuccot úgy hogy nem is tudod mire jó? Akkor miért vetted meg? Ha hízni akarsz egyél sok szénhidrátot meg szójás cuccokat ne mozogj és meghízol. Magnéziumra szükség van az egészséges csontok és fogak megfelelő szilárdságához, a szabályos szívműködéshez, ezáltal normalizálja a vérkeringést, de nélkülözhetetlen az idegek, izmok hatékony működéséhez is. Természetesen nehéz pótolni a magnéziumot, leginkább a csonthéjasok mint pl. a bab, lencse főzelékből pótolhatod. A B6 vitamin fontos a vörösvértestek,az antitestek és az idegi ingerületátvivő anyagok képzéshez, magnéziummal együtt szedve fejti ki legkedvezőbben a hatását. Tudnék még mit mesélni neked erről, de szerintem te egy nagyon lusta ember vagy aki nem tud utánanézni ezeknek. Ettől nem hízol meg...
2012. febr. 22. 21:30
 2/2 anonim válasza:
A magnézium és B6 vitamint (MagneB6 formában) nekem állapotosan "kellett" szednem. A magnézium ellazítj az izmokat, biztosan láttad a mostani reklámokban (hogy stresszoldásra is jó a bizonyos napok előtt,stb stb.), a csontképzésre és még sorolhatnánk. Fontos pótolni, mert a szervezetünk nem állítja elő. A B6 vitamin pedig remekül oldja a zsírt, hányingercsillapító, stb stb.
2012. febr. 26. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!