Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mibe van sok fehérje?

Mibe van sok fehérje?

Figyelt kérdés

kondizni járok és hallodtam hogy a fehérjedús ételektől jobban fejlődnek az izmok mit lehet enni hogy jobban fejlődjenek ? kondi előtt vagy után ?

ha tudsz több dolgot is írj

2009. okt. 21. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:

én úgy tudom, hogy mindig a testmozgás után kell enni fehérjét.

Amúgy fehérje: mindenféle hús a marhától a halig, tojás, tej, sajt, gomba, szója, hüvelyes növények mint bab és borsó...

az edzés előtt meg szénhidrátra van szüksége a szervezetnek

2009. okt. 21. 23:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Fehérje dús : csirke ,hal ,túró,tej ,tejtermékek, marha hús és átlagban minden minőségi hús.

Edzés útán kb 30 percel fogyassz fehérje dús ételt.De a nap bármely szakában mikor étkezel fogyassz fehérjét.Ne feledkezz meg a szénhidrátról sem.

Szénhidrát : rizs ,zabpehely,kenyér .Ezeket inkább reggelire fogyaszd és edzés előtt mert a szénhidrát biztosítja az erőt hogy ne legyél fáradékony.De edzés után nyugodtan ehetsz rizst is de itt extra fehérje legyen.Ha suliba jársz vagy dolgozol vagy csak nembirsz enni mint állat célszerü ha veszel valami táplálék kiegészitőt vagy fehérjét.Ez nem steroid nincs benne káros anyag besétálsz a dechatlonba,hervisbe,auchanba és megveszed.Vitaminokról se feledkezz meg.Napi 8-9 órát minimum aludj hogy regenerálodni is tudjanak az izmaid mert az izom nem edzés közben nő hanem amikor pihensz alszol.Minden napi edzés nem jó mert túledzed az izmaidat és nemfog nőni.üdv.

2009. okt. 21. 23:08
 3/4 anonim ***** válasza:

ha izmok akarsz feljeszteni akkor edzés után célszerű enni de nem csak fehérjét hanem széndhidrátot is ami lassú felszívódású.

neked is ezt tudom ajánlani olvasd el minden le van írva:

[link]

2009. okt. 21. 23:57
 4/4 anonim válasza:
A sovány húsokban, a babban, borsóban, szójában van sok fehérje. A testépítők előszeretettel használják a fehérjét tartalmazó ételkiegészítőket. szerintem nézd meg a www.fitway.hu ingyenes edzőprogramját.
2009. okt. 28. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!