Mennyire egészséges vagy egészségtelen?
Volt, amikor azt ettem, amit kívántam.
Nem ettem elegendő normális ételt, nagyon-nagyon sokat nassoltam és egy hét alatt ettem annyi zöldséget és gyümölcsöt, amit egy nap alatt kellett volna megennem. Hízni nem híztam, mert nem vagyok hajlamos rá, illetve mert hiába a sok nass, normális kaja kevés fogyott.
Inkább megpróbálok kevésbé hallgatni az evéssel kapcsolatos kívánalmaimra... azóta egészségesebb vagyok.
Ez teljesen rendben van. De ha kétszer ennyi tojást ennél, az is rendben lenne. :)
Azért azzal, h mit kíván az ember szervezete, manapság nagyon vigyázni kell. Be is csapják az érzékeinket, meg töményen fogyasztjuk a cukrot (rengeteg mindenben ott van), amihez pedig csak a gyümölcsökből "szabadna" hozzájussunk. A szénhidrát is eteti magát, minél többet eszünk belőle, annál többre vágyunk.
Nincs semmi baj ezzel. Fehérjében gazdag, ami az izomépítéshez szükségeltetik, emellett egészséges, nincs tele zsírral. Mondjuk a zsírról annyit, hogy szalonna mellette vagy kolbász pótolja a hiányt. :D
Ettől függetlenül teljesen rendben van, nem lesz semmi bajod tőle. Ilyeneket kell enni, nem gyorséttermi szemeteket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!