Milyen ételektől szellentek keveset és melyektől sokat?
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 09:46
1/4 anonim válasza:
Kukorica, bab ezek mind felfújnak és ezektől szellentesz...Lényegében ami felfúj, puffadást okoz, attól szellent az ember, mert a gázoknak távozniuk kell.
2/4 anonim válasza:
Kiegészíteném még az előttem szólót! A magok is felfújnak, mint pl, mogyóró, szotyi...stb
3/4 anonim válasza:
Felfúj még a borsó, krumpli, keményítőtartalmú élelmiszerek, tojás, van, akit az alma héja, köménymag...
4/4 anonim válasza:
Tudtommal nem csak az számít mit eszel, hanem az is hogy milyen sorrendben. A különböző emésztésű ételek torlódása is gázképződéshez vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!