Állandóan szellentek. Miért? HELP!
Talán találsz válasz.
Lehet sok stressztől, ételallergiától (pl. tej), egészségtelen táplálkozástól (pl. sok cukor, vagy sok fehérje), szervi elváltozástól stb. De itt meg nem mondjuk neked, hogy neked éppen mitől. Én pl. a sok tojástól tudok nagyokat eregetni, főleg a főtt tojástól. Már vagy 5 éve nem is ettem olyat.
Első lépésként próbáld ki azt, hogy 4-5 napig valamelyik ételtípust kihagyod. Pl. nem iszol tejet, nem eszel csokit, nem eszel virslit stb. Ha ételallergia, akkor így rá lehet jönni.
Ezenkívül egyél sok rostot, ha mást nem, korpatablettát vagy korpás kekszet, ilyesmit. Az ugyanis "felszívja" a szagokat.
Kipróbálhatod a joghurtot is. Tudod a reklám: "éreztem, hogy valami nem jó odabent, de a passzívia...". De nem kell feltétlenül a drága passzívia, hanem bármelyik lőflórás joghurt jó. Én a helyedben nem a gyümölcsöseket (cukrosakat) próbálnám, hanem a natúrakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!