Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Állandóan szellentek. Miért?...

Állandóan szellentek. Miért? HELP!

Figyelt kérdés
34 éves nő vagyok és állandóan a trópusi szellő ki-be jár. kb. 40-50-szer naponta. Nagyon rossz érzés mivel igen büdös. DE komolyan a görény menet vág tőlem. A családom is majd ki fekszik annyira büdös. Mit tegyek ? Segíts!
2011. febr. 26. 19:07
 1/7 öregvarázsló ***** válasza:
2011. febr. 26. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, valamilyen bélrendszerbeli problémád lehet (baci-túlszaporulat, stb), persze nagyban függ attól, hogy mit eszel, nincs-e rejtett allergiád, túlérzékenységed valamivel szemben.
2011. febr. 26. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Sok mindentõl lehet,ilyen godnjaid.Engem pl.a banàn nagyon felfùj és nagyon .......,de nem mindig.Ha sok fehérjét eszel az is okozhatja.Nem àrtana megnézetned magadat orvossal.
2011. febr. 26. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet sok stressztől, ételallergiától (pl. tej), egészségtelen táplálkozástól (pl. sok cukor, vagy sok fehérje), szervi elváltozástól stb. De itt meg nem mondjuk neked, hogy neked éppen mitől. Én pl. a sok tojástól tudok nagyokat eregetni, főleg a főtt tojástól. Már vagy 5 éve nem is ettem olyat.

Első lépésként próbáld ki azt, hogy 4-5 napig valamelyik ételtípust kihagyod. Pl. nem iszol tejet, nem eszel csokit, nem eszel virslit stb. Ha ételallergia, akkor így rá lehet jönni.

Ezenkívül egyél sok rostot, ha mást nem, korpatablettát vagy korpás kekszet, ilyesmit. Az ugyanis "felszívja" a szagokat.

Kipróbálhatod a joghurtot is. Tudod a reklám: "éreztem, hogy valami nem jó odabent, de a passzívia...". De nem kell feltétlenül a drága passzívia, hanem bármelyik lőflórás joghurt jó. Én a helyedben nem a gyümölcsöseket (cukrosakat) próbálnám, hanem a natúrakat.

2011. febr. 26. 19:24
 5/7 anonim válasza:
0%
Hangosan fingasz azért büdös a szaga . Próbáld meg halkan szagtalanul kiereszteni, de szex közben nem fingasz büdöseket ugye.
2011. febr. 26. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó: a hangosság és a szag nem függ össze. A szag a belektől és a megemésztett kajától függ.
2011. febr. 26. 21:34
 7/7 öregvarázsló ***** válasza:
Hangos fingnak szaga nincsen. De amelyik csúszik, lapos, annak szaga irtózatos.
2011. febr. 27. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!