Sok egészségtelen ételt fogyasztok. Ellensúlyozhatnám ezt valamivel?
Ha végig gondolod a teljesörlésű kenyér és a barnarizs sem drága, mivel táplálóbbak és sokkal kevesebbet kell enni belőlük, hogy jól lakj.
Az egészségtelen ételek fogyasztását nem tudot ellensúlyozni, csak lassítani a káros hatások megjelenését. Ami rossz, az rossz marad attól, hogy jót is eszel mellé.
Első vagyok. A fehér kenyeret is kezelik, ezzel nem tudsz mit tenni. Erre hivatkozni nincs sok értelme.
Egyébként meg lehet kapni magyar, vegyszerekkel nem vagy alig kezelt termékeket. Nem véletlen írtam a káposztát, tipikusan olyan, ami pl. savanyítva eláll mindenféle egyéb tartósítószer nélkül is, és lehet is kapni.
@MandalaV
Igazából testépítést űzöm hobbi szinten, amihez testsúly kg-ként 5g szénhidrátra lenne szükségem, ami naponta kb 4-500g rizs nekem. Nagyon szeretem a barna rizst, de elég drágának találom, nem beszélve arról, hogy kisebb a szénhidrát tartalma, mint a fehér rizsé, azaz többet is kell ennem belőle. :\
Jó minőségű teljes kiőrlésű kenyérrel pedig sajnos nem szoktam találkozni a boltokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!