Létezik hogy allergiás vagyok a Tic Tac cukorkákra?
1. 16 doboz tic-tac több mint sok,így elképzelhető,hogy ha nem is vagy allergiás rá,de hogy gyomorrontásod lett tőle az is biztos.
2. Ki kell próbálni újra,de csak pár szem tic-tac-al. Ha ettől a pár szemtől is rosszul lennél akkor elképzelhető,hogy magára a mentolra vagy allergiás.
(én allergiás vagyok a mentolra(mentol levélből készítik ki) de én befulladok tőle,és elég 1-2 szem bármiből ami mentolos.
Szóval szerintem a te eseted,hogy telezabáltad magad,és ettől fájt a gyomrod.
"Tegnap megettem 16 doboz mentolos Tic Tac-ot, és borzalmaan rosszul voltam utána. Létezik hogy valami hatóanyagára allergiás lettem?"
Most akkor vegyél egy mély lélegzetet, és olvasd el, mit írtál be. Olvasd el megint. Köszönöm, jöhet a következő idióta.
"Most akkor vegyél egy mély lélegzetet, és olvasd el, mit írtál be. Olvasd el megint. Köszönöm, jöhet a következő idióta"
Itt van:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szia
Máskor a dobozt ne edd meg, és nem lesz bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!