Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízókúrának hogy hangzik ez?...

Hízókúrának hogy hangzik ez? Mondanátok véleményt?

Figyelt kérdés

2 gyerek után is 44 kg vok. Ami nagyon zavar.Olvastam hogy napi többször kell enni keveset kezdésnek.Majd emelni az adagokat.Én el is kezdtem minden órában eszek mivel itthon vok kisgyerekkel így belefér az időmbe.Nem tudok mindenféle jó kaját készíteni mert nem állok jól anyagilag, de remélem így is összejön. Tegnapi étrendem:

9óra: 1db. szalámis zsömle

10 :1 szel. lekváros kenyér

11 :1 szalámis uborkás zsömle + 2dl. tejes kávé

12 :1 szel. lekváros kenyér

13 : fél szendvics / egész már nem ment le/

14 :fél szendvics

15 : borsófőzelék fasírttal

16 : 1 banán

17 : borsófőzelék fasírttal

18-19 kimaradt mert a gyerekeket fürdettem rendeztem

20 : görögsaláta + banán

21 : nutellás kenyér+ joghúrt

Persze ez csak a kezdet, még fogok bevezetni tápszert is mert azt olvastam sokhelyen hogy segít a hízásban, és mindenek előtt leszokom a cigiről.

2012. jan. 13. 12:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
havi 30k forint csak húsra, azért nem mindenki teheti meg... de már a 20 is sok...
2012. jan. 13. 14:47
 22/24 A kérdező kommentje:
Hát igen.Én is jobban híznék biztos ha minden nap húst ehetnék.
2012. jan. 13. 15:11
 23/24 anonim ***** válasza:

Ettől te egy dekát sem fogsz hízni, csak elcs.szed az egészséged.

Nem a nulla tápanyagtartalmú, szénhidrátos vackokkal megkent kenyeret kéne két pofára tömni, hanem egészséges kajákból kell étrendet összedobni!

R. tejes ital, sz. kenyér margarin, felvágott, 2-3 sajt, zöldségek

T. fél zacsi olajos mag, v mézes joghurt gyümölccsel, v gyümölcs maggal, mézzel

E. leves és második, v főzelék feltéttel

U. fél zacsi olajos mag, v mézes joghurt gyümölccsel, v gyümölcs maggal, mézzel

V. mehet nyugodtan az ebéd egy rész (v egésze), v tojásos cucc reszelt sajttal, körözött, szendvics felvágottal, sajttal, zöldséggel (majonéz)

UtóV. tejes ital (mézes tej, pl.), egy marék mag, v túró(krém) mézzel, gyümölcs magokkal

Emellett napi 1,5-2 liter folyadék, ami jó, ha víz, de gyümölcslé, v mézes tea, tejes dolog jobb lenne, mert kalóriásabb.

2012. jan. 13. 15:15
 24/24 anonim ***** válasza:

Amit tudsz, dúsíts:

- mézzel, olajos magokkal (pl. joghurt, alma, mandarin)

- sajt (tojásos kajákra, gyümik mellé, szendvicsbe, krémlevesekbe, bármibe, amihez megy a sajt, pl. rakott krumpli)

- tejföl/tejszín a sajthoz hasonlóan

- tejtermékekből a zsírosabbakat válaszd

- sok minőségi szénhidrát, azaz krumpli, rizs

- sok zöldség, gyümölcs (felturbózva), ami ne külön étkezést (pl. uzsit) jelentsen, hanem vmi mellé

2012. jan. 13. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!