Hízókúrának hogy hangzik ez? Mondanátok véleményt?
2 gyerek után is 44 kg vok. Ami nagyon zavar.Olvastam hogy napi többször kell enni keveset kezdésnek.Majd emelni az adagokat.Én el is kezdtem minden órában eszek mivel itthon vok kisgyerekkel így belefér az időmbe.Nem tudok mindenféle jó kaját készíteni mert nem állok jól anyagilag, de remélem így is összejön. Tegnapi étrendem:
9óra: 1db. szalámis zsömle
10 :1 szel. lekváros kenyér
11 :1 szalámis uborkás zsömle + 2dl. tejes kávé
12 :1 szel. lekváros kenyér
13 : fél szendvics / egész már nem ment le/
14 :fél szendvics
15 : borsófőzelék fasírttal
16 : 1 banán
17 : borsófőzelék fasírttal
18-19 kimaradt mert a gyerekeket fürdettem rendeztem
20 : görögsaláta + banán
21 : nutellás kenyér+ joghúrt
Persze ez csak a kezdet, még fogok bevezetni tápszert is mert azt olvastam sokhelyen hogy segít a hízásban, és mindenek előtt leszokom a cigiről.
Ettől te egy dekát sem fogsz hízni, csak elcs.szed az egészséged.
Nem a nulla tápanyagtartalmú, szénhidrátos vackokkal megkent kenyeret kéne két pofára tömni, hanem egészséges kajákból kell étrendet összedobni!
R. tejes ital, sz. kenyér margarin, felvágott, 2-3 sajt, zöldségek
T. fél zacsi olajos mag, v mézes joghurt gyümölccsel, v gyümölcs maggal, mézzel
E. leves és második, v főzelék feltéttel
U. fél zacsi olajos mag, v mézes joghurt gyümölccsel, v gyümölcs maggal, mézzel
V. mehet nyugodtan az ebéd egy rész (v egésze), v tojásos cucc reszelt sajttal, körözött, szendvics felvágottal, sajttal, zöldséggel (majonéz)
UtóV. tejes ital (mézes tej, pl.), egy marék mag, v túró(krém) mézzel, gyümölcs magokkal
Emellett napi 1,5-2 liter folyadék, ami jó, ha víz, de gyümölcslé, v mézes tea, tejes dolog jobb lenne, mert kalóriásabb.
Amit tudsz, dúsíts:
- mézzel, olajos magokkal (pl. joghurt, alma, mandarin)
- sajt (tojásos kajákra, gyümik mellé, szendvicsbe, krémlevesekbe, bármibe, amihez megy a sajt, pl. rakott krumpli)
- tejföl/tejszín a sajthoz hasonlóan
- tejtermékekből a zsírosabbakat válaszd
- sok minőségi szénhidrát, azaz krumpli, rizs
- sok zöldség, gyümölcs (felturbózva), ami ne külön étkezést (pl. uzsit) jelentsen, hanem vmi mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!