Hízókúrának hogy hangzik ez? Mondanátok véleményt?
2 gyerek után is 44 kg vok. Ami nagyon zavar.Olvastam hogy napi többször kell enni keveset kezdésnek.Majd emelni az adagokat.Én el is kezdtem minden órában eszek mivel itthon vok kisgyerekkel így belefér az időmbe.Nem tudok mindenféle jó kaját készíteni mert nem állok jól anyagilag, de remélem így is összejön. Tegnapi étrendem:
9óra: 1db. szalámis zsömle
10 :1 szel. lekváros kenyér
11 :1 szalámis uborkás zsömle + 2dl. tejes kávé
12 :1 szel. lekváros kenyér
13 : fél szendvics / egész már nem ment le/
14 :fél szendvics
15 : borsófőzelék fasírttal
16 : 1 banán
17 : borsófőzelék fasírttal
18-19 kimaradt mert a gyerekeket fürdettem rendeztem
20 : görögsaláta + banán
21 : nutellás kenyér+ joghúrt
Persze ez csak a kezdet, még fogok bevezetni tápszert is mert azt olvastam sokhelyen hogy segít a hízásban, és mindenek előtt leszokom a cigiről.
Egyél töltött képosztát. S táplálló ételeket ne szemetet.
Nem kell óránként enni attól nem fogsz hízni. Egyél 3x és bőségresen.
EWgyéségwsen am,ennyire lehet. Mozogjákl és vegyél valmai étvágynövelő multi vitamint.
Engem nem zavarna,ohgy 3 gyerekkel tininek néznek...
rozsadiet.qwqw.hu
Neki van hízókúrázás tippje.
Amíg a cigit nem tetted le, nincs miről beszélni. Utána jön, hogy neked napi három liter folyadékot kell meginni. De inkább több. Aktív mozgás, sport, is elengedhetetlen. Ezek után lehet az étellel variálni, tej, tojás, túró, sajt, ezekből kell sokat enni. És kenyérből is át kéne szoknod rozsosra, vagy bármire, ami lehetőleg minél kevesebb fehérlisztet tartalmaz. Vitaminokat is kéne tölteni, "Century Formula vassal", ennek az ára is elég jó. C-vitamint is kéne tölteni,
például ilyet.
12:59 esnek:
De zavarna téged is ha bemennél egy ismeretlen boltba cigit venni és elkérnék a személyid.Velem ez már történt.Meg olyan is volt hogy sört vettem a férjemnek és megkérdezték vagyok e már 18. Közben meg házas család anya voltam.
És nem 3 hanem kettő gyerek. :)
De engem nem izgat hogy helyesen és egészségesen táplálkozzam, én csak hízni akarok.
Ahhoz hogy fölszedj valamennyit, az kell, hogy jól működj, egészséges legyél.
Azt pedig a 11. válasz kapcsán írtam. Munkáskesztyűben jobban gépelek bakker.
A kérdező kommentje:
12:59 esnek:
De zavarna téged is ha bemennél egy ismeretlen boltba cigit venni és elkérnék a személyid.Velem ez már történt.Meg olyan is volt hogy sört vettem a férjemnek és megkérdezték vagyok e már 18. Közben meg házas család anya voltam.
Nem nem zavarna sem nem iszom, sem nem dohányzom.
S tényleg ha leszoksz jönnek a kilók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!